Po pierwsze chciałem się przedstawić. Jestem świeżo upieczonym członkiem forum. Niedźwiedź z Lublina . Jestem szczęśliwym posiadaczem Mitsubishi Eclipse. Niestety jeszcze brak w nim przeróbek bo dopiero mam go od niedawna, ale wszystko przedemną Chciałem dowiedzieć się czy moge wystartować 8 stycznia w Drifcie ? Jesli tak to jakie musze spełnić warunki. Pozdrawiam.
Krzysiek
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Wto Sty 04, 2005 23:25
Witam, nie musiales pytac się tu. mogłes w temacie o pucharze sniegowym, no ale skoro juz tutaj plotkujemy.
1. Zapis -> internetowy - na forum (15zł) lub w dniu zawodow (30zł)
2. wlasne prawojazdy, dowod rejestracyjny i OC (oczywiscie wszystkie dokumenty wazne i przy sobie)
3. przyjechac wystartowac wygrac odebrac nagrody puchary i wrocic do domu i przyjechac za rok.
no tak .. kolejny raz przy temacie konkretnym wpijacie się ni z fajerki ni z kibla... i zaczyna się pisaninowy koklusz.... zmieniajcie sobie ksywy w off-topicu a nie na konkretnych rozmowach
Co do wersji mojego mitsu to nie wiem Kupilem je przypadkiem, szukalem zupelnie czego innego. Ale jestem z niego bardzo zadowolony. Sorry za zaplon w odpisywaniu ale grafika mi poszla i nie mialem pc-ta przez ladnych pare dni...
Wczoraj na drifcie cos mi walnelo w przednim zawieszeniu : / Mam nadzieje ze tylko zbieznosc, jak nie to na nastepne puchary kupie sobie fiata 125p . Pozdrawiam.