FAKT jest wiadomo jakim brukowcem i tego nietrzeba przciesz nikomu przedstawiac, to co napisal chyba niewyssal sobie z palca redaktora tylko swoj artykul pewnie napisal na podstawie jakis obietnic wladc, o cos sie musil przeciesz oprzec
a co do euro, to w koncu reprezentacja zagra w mistrzostwach europy, bo dotad nigdy nie grala. chyba ze teraz wywalczymy awans to wtedy bedzie to 2 taka impreza
nie chodzi o to że wyjechali za granicę ale o to że praktycznie nie kształci się nowych od paru alt zlikwidowano zawodówki i technika i zastąpiono je liceami profilowanymi
to byla chyba najwieksza głupta w RP
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
MarcinLbn the fastest furious Ustrzelił 100000post
nie chodzi o to że wyjechali za granicę ale o to że praktycznie nie kształci się nowych od paru alt zlikwidowano zawodówki i technika i zastąpiono je liceami profilowanymi
to byla chyba najwieksza głupta w RP
i do tego bym jeszcze dodal pomysl z gimnazjum jedan z tych wiekszych glupot minioych lat w ministerswie oswiaty
Auto: s6 i pierdoloty
Wysłany: Czw Kwi 19, 2007 22:36
może się narażę... mnie piłka średnio interesuje, nie widzę w tym nic podniecającego, ja bym każdemu dał po piłce i by sobie tak nie zabierali... ale mniejsza z tym bo cieszy mnie fakt że będą inwestycję i kasa dla ludzi (ile trafi do zwykłych ludzi to odrębny temat...)
ale wkurwi&em się jak Pani Senyszyn stwierdziła że w ciągu jednego dnia znalazła się w budżecie duża bańka na ten cel... szkoda tylko że nie ma na przykład pieniędzy na oddłużenie szpitali gdzie dzieci umierają bo szpital nie ma leki...
Auto: audi cabs 2.6 V6
Wysłany: Czw Kwi 19, 2007 22:55
ludzie to już dzięki tym mistrzostwom to mają wkij cyferek w oczach , gospodarka jeszcze prężniej ruszy , mnie zadzwia fakt rozwiązania tych autostrad jak oni przez 5 lat zrobią ok 1000km , jak do tej pory zrobionych jest wkij mniej a w dodatku kasy nie było teraz nagle sie znajdzie z budżetu państwa nie mówie o dotacjach czy prywatnych inwestorach .
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.