Nie obrazajac ludzi tak np jak ja czyli z dojazdu, ale tam przyjezdzaja typowe wiesniaki, wsiury co ciagnikiem nawet nie powinny jezdzic. nie mowiac juz o samochodzie
czasy inzynierskiej skonczyly sie juz dawno, wiec po sikut tam jezdzic
Popieram, teraz nawet strach jeździć tam po to żeby sie pośmiać, bo nie wiadomo czy jakiś debil nie wbije Ci sie w auto Swoim tjuninkowanym super bolidem
Auto: .
Wysłany: Sob Kwi 28, 2007 10:04
Czasem sie jeździło dla zabicia nudy, pooglądać tunerów....
Ale teraz, może już nie ma co jeździć... Chociaż nie mówie,że jestem idealny bo też czasem samochodem głupie rzeczy robie
ja bylem pierwszy raz w tym roku na inz pobrechtac sie z wiesniakow
i mi starczy
stalem na parkingu gdzie ten zjeb z tego pezota parkowal....
i juz kazdego wkurwial mistrz parkingu
dobrze debilowi tak
ale z daleka to to groznie wygladalo ja myslem ze tam z ludzico stali kolo przystanku to miazga bedzie
poem sie okazalo ze na srodku stal koles z dziewczyna i piesta przeleciala kolo nich z jednej strony a pezot z drugiej dziwie sie typowi tej dziewczyny co sie caly czas trzesla ze mu nie zajebal...
a najlepsze bylo jak przyjechala policja, typ z puga mowi zeby bez policji sie obylo a typ z fiesty "ty mi lepiej oddaj moja polke z glosnikiem i tube lezy u ciebie w samochodzie" typ z puga sciemnia ze nie wie o co chodzi no i okazalo ise ze jeszcze typowi z fiesty przy okazji chcieli zajebac ta polke i tube
Więc jak dokładnie było?
Żałuje że miałem podróż..
fiesta scigala sie z pezotem, wracajac fiesta jechala piersza za nia pug dosc szybko jechal, gdy pezot zebral sie na wyprzedzanie forda ten skrecil na parking, pug uderzyl w bok fiesty ta obrociło i wpadla przez pas zieleni na parking gdzie zaparkowala na jakims BMW
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001