Auto: ...
Skąd: Polska Pomógł: 6 razy Dołączył: 08 Maj 2004 Posty: 3215
Wysłany: Nie Kwi 29, 2007 12:39 Mini Max na torze 1 maj
Mini Sprint o Puchar Prezesa Lubelskich Zakładów Energetycznych LUBZEL S.A. 1 MAJ Będzie to kolejna runda Pucharu Zarzadu Okręgowego PZM w Mini Maxach. Rozpocznie się na Torze Lublin o godz. 15:00. W programie imprezy znajdzie się przejazd szesciu prób sprawnosciowych na asfaltowej nawierzchni toru. Impreza zostanie rozstrzygnięta w klasyfikacji generalnej oraz w czterech klasach w zależnosci od pojemnosci silnika. Wpisowe wynosi 15 złotych (kierowcy AK Chełmskiego 10 zł). Obie imprezy sa dostępne dla wszystkich chętnych dysponujacych prawem jazdy i sprawnym, ubezpieczonym samochodem.
_________________ "nie sztuką jest zwrócić na siebię uwagę tonami spojlerów i neonów... sztuką jest zrobić to bez nich..."
Auto: ...
Skąd: Polska Pomógł: 6 razy Dołączył: 08 Maj 2004 Posty: 3215
Wysłany: Nie Kwi 29, 2007 13:10
klasy silnikowe takie same jak w kjs
klasa 1 – do 1150 ccm
klasa 2 – od 1151ccm do 1600 ccm
klasa 3 – od 1601ccm do 2000 ccm
klasa 4 – powyżej 2000 ccm i samochody z napędem na cztery koła.
_________________ "nie sztuką jest zwrócić na siebię uwagę tonami spojlerów i neonów... sztuką jest zrobić to bez nich..."
Auto: ropniak
Skąd: LSM Pomógł: 4 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 964
Wysłany: Nie Kwi 29, 2007 13:15
wilku napisał/a:
klasy silnikowe takie same jak w kjs
klasa 1 – do 1150 ccm
klasa 2 – od 1151ccm do 1600 ccm
klasa 3 – od 1601ccm do 2000 ccm
klasa 4 – powyżej 2000 ccm i samochody z napędem na cztery koła.
Tak myślałem.Więc nie mam co się przymierzać Pewnie będzie kilka aut mocnych i z nimi nie powalczę.Nawet w ogólnym .Myślałem że jest 2000-2500,i dopiero powyżej.
A może ktoś zdradzi jakie auta najmocniejsze mają być.Powalczyłbym ale z realnymi przeciwnikami.Bo tylko przejechać ot tak trasę to tej adrealinki juz nie ma jak wiadomo że i tak się nie wygra.
zazwyczaj w klasie 4 jest tylko kilka samochodów... Wicher Audi 2.2, Daniel CRV, Pilach jak Lancerem i kto jeszcze... mało tak jak mówię... TDI albo TB ale ich też na pęczki
_________________ Przejeżdżam przez Inżynierską w 7.19 sek, a TY ???
Na tym torze nie moc jest ważna, a tylko dobre gumy i odrobinę umiejętności.
[ Dodano: Nie Kwi 29, 2007 16:20 ]
jeździłem tam 528 i szło tragicznie, natomiast coltem 1,3 na lepszych oponach jazda była bardzo przyjemna, a czasy duuużo lepsze od BMW na kiepskim trampku. Więc moc niema tu nic do gadania jeśli obuwie słabe. Wprawdzie na ostatnim mini sprincie Dees dał lanie wszystkim- nawet tym na slickach, ale to już inna kwestia
Auto: ropniak
Skąd: LSM Pomógł: 4 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 964
Wysłany: Nie Kwi 29, 2007 17:38
Zell napisał/a:
RafiRud napisał/a:
Powalczyłbym ale z realnymi przeciwnikami
dobra dobra ladnie Ci auto pomyka po prostej ale na zakrętach objedzie cię wprawiony kierowca w przygotowanym malcu, nie jeden z nas już tak mial
na torze liczą się glównie umiejętności co widać choćby po wynikach ostatniego MiniSprintu
wilku, może zawias zrobisz i hundą wystartujesz ?
ja raczej odpuszczam, może na następny M3 zloże i zobaczymy jak te nowe wynalazki zachowują się na zakrętach
Dlatego ja nie mam za dużych umiejętności na torze,więc trzeba sobie odpuścić.Ale chyba przyjadę popatrzeć,a nuż się skuszę .Na tym torze chyba super rade sobię dają 4x4.