Ale nie tylko gosc z peugota byl niebezpieczenstwem na inzynierskiej.Byl jeszcze jeden taki na scigaczu co jak 2 sie cielo to on miedzy nimi ich wyprzedzal nie chce myslec co by sie stalo gdyby....brak wyobrazni bo co tu wiecej pisac.
Pod MC same konkrety a nie bezmyslne dodawanie gazu:)
ale sie zdarzylo ze i stali Ci co nie tylko gadali, i cały czas ktoś gdzieś "w trasie" był
ale to chyba był wyjątek od reguły... aha i wtedy policja na skrzyzowaniu stła, ale i to udało się obejść
zabawa była przednia
_________________ Przejeżdżam przez Inżynierską w 7.19 sek, a TY ???
Auto: ropniak
Wysłany: Nie Kwi 29, 2007 14:01
sharxhunter napisał/a:
ale sie zdarzylo ze i stali Ci co nie tylko gadali, i cały czas ktoś gdzieś "w trasie" był
ale to chyba był wyjątek od reguły... aha i wtedy policja na skrzyzowaniu stła, ale i to udało się obejść
zabawa była przednia
Bo wystarczy tylko chcieć.Oby tak dalej Najlepsze miny były tych robotników na wiadukcie jak co chwile kilka aut tych samych koło nich przejeżdzało.
Auto: osobowe
Wysłany: Nie Kwi 29, 2007 16:17
KOSA na poprzedniej stronie bardzo mądrze napisał. Nie liczy się miejsce tylko ludzie. Gdyby ktoś chciałsie tylko spróbować i miałby godnego przeciwnika i miałby czym to mozna i śmignąć w strone sławinka Ruch uliczny w sumie nie służy do tego ale to streetracing
a mnie zastanawia - jak to czytam - kto jeździ na inż? gdzie oni się umawiają? co to za ludzie.....?? z tego co czytam to tam pół lublina przyjeżdża......ale nie z tego forum ?!
Auto: osobowe
Wysłany: Nie Kwi 29, 2007 21:07
truespinmice napisał/a:
a mnie zastanawia - jak to czytam - kto jeździ na inż? gdzie oni się umawiają? co to za ludzie.....?? z tego co czytam to tam pół lublina przyjeżdża
Też się nad tym zastanawiałem Na tym forum są nawet stali bywalce, rzadko tam bywam ale jeśli już jestem to widze zawsze tych samych. Tyle, że oni trzody nie robią Pozdrawiam ich!