Auto: osobowe
Skąd: Świdnik Pomógł: 1 raz Dołączył: 29 Sie 2006 Posty: 457
Wysłany: Nie Kwi 29, 2007 13:23 Małe spotkanie na 3 maja?
Witam. Może troszkę za późno wpadłem na ten pomysł ale zostało nam 4 dni do namysłu. Co Wy na to żeby zrobić jakiś mniejszy spot BMW np. w Świniku czy Lublinie na zamku? Chętni by się pewnie znaleźli, a jak Wy na to sie zapatrujecie? Co Pan sądzisz Panie Jaqb?
Auto: BMW E36 Coupe
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 2 razy Dołączył: 12 Paź 2006 Posty: 275
Wysłany: Nie Kwi 29, 2007 17:50
u nas wszystko wychodzi na spatanie Rafi niemarudz masz byc i koniec
A hrubieszow osobiscie powiadomie i bedziemy na biezaco informowac co i jak Ale mysle ze poprostu takie wieksze spotkanko zrobim z malymi wyglupami hiihhi
Wysłany: Nie Kwi 29, 2007 20:03
MMały napisał/a:
takie wieksze spotkanko zrobim z malymi wyglupami hiihhi
Ja w pierwszym poście napisałem, że to raczej ma być mniejsze spotkanko ale zobaczymy w praniu. Jak zwykle najedzie się więcej samochodów niż sie myślało i z małego, kameralnego
spotu zrobi sie mały zlocik Hehe, zobaczymy. Poprostu 3 maja większość ma wolne to bedzie dobra okazja zeby sie zebrać i pogadać Tym razem proponuje świdnickie zacisze, może Kaufland Byle spokojnie panowie
WitamDobry pomysl.Z Krasnego mysle ze tez pare autek przysmiga.Niewiem czy ja dam rade bo mam nocki w pracy:( ale mozze dam rade.Dajcie znac gdzie to bedzie i o ktorej.
Wysłany: Pon Kwi 30, 2007 19:33
Kasper zaloguj się na www.swidnickiklubbmw.phorum.pl Jest tam chłopak, który często z nami jeździ i też jest z Krasnystawu więc będziecie mogli się umówić, no chyba że znasz BandiT'a osobiście
No to jak z miejscem? Może ten Kaufland niech zostanie o 15.00 np? Staniemy sobie grzecznie na tym bocznym parkingu gdzie zawracają tiry i nie będziemy przeszkadzać, co Wy na to?
Wysłany: Wto Maj 01, 2007 07:54
Kasper napisał/a:
Nie znam Go.A jezdzi moze E30?
Tak jeździ e30 w sedanie z m50b25 pod maską w takim dość wyróżniającym sie kolorze No to w takim razie Panowie 3.V.2007 Kaufland (Świdnik) godzina 15.00 Trzymajmy się tego i do zobaczenia. Podaje info dalej
Auto: ropniak
Skąd: LSM Pomógł: 4 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 964
Wysłany: Sro Maj 02, 2007 13:05
Widzę małe zainteresowanie.Mnie też nie będzie,bo chory i przecież pie.przone markety pracują i żona idzie na cały dzień,a ja z dzieckiem będę siedział