Powiem Ci że nie zabardzo.Powinno tez byc tam jakoś zarządzone bo taka samowolka jak ostatnio to nanic,sam widziałem jak 2 razy o włos do tragedi nie doszło.Osobny czas powinien być na ściganie i osobny na wariacje i palenie gum.
to jeszcze kwestia dogadania... ale duzo latwiej jest uzgodnic pewne kwestie w gronie 70 aut/kierowcow niz nad wieksza iloscia mniej zdyscyplinowanych... poza tym ostatnio w ULEZY bylo pewnie nieporozumienie tzn. subaru i BMW jednoczesnie...
ja bym tego nie rozsuwal w czasie (tzn palenie gum i sprinty) a w roznych miejscach (przeciez mozna ustalic co i gdzie) to sa drobiazgi w stosunku do tego co sie dzieje na inzynierskiej (z tego co slysze bo od dluzszego czasu tam sie nie pojawiam bo nie identyfikuje sie z osobami tam przyjezdzajacymi-bez urazy dla nikogo ale nie chce swojego zycia/zdrowia lub nawet auta wystawiac na pastwe osob zdobywajacych "wyscigowe" doswiadczenie grajac na komputerze a pozniej przenosza je w aucie TATUSIA na realia naszych drog)... co do dzialan Policji to dobrze by bylo gdyby jakies "cywilne" patrole hamowaly zapedy tych pseudorajdowcow...
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Pon Maj 07, 2007 19:10
MACIOR napisał/a:
Nie wiesz jak było to nie pisz.
faktycznie przypomnialem sobie, bylo zdarzalo sie. umknelo mi z pamieci, ale napewno nie bylo to takich rozmiarów przy publicznosci, no chyba ze o czyms nie wiem.