Wysłany: Pią Sty 28, 2005 18:40 Zlot Audi 5-6 Luty w Łodzi
Dobra mam 3 miejsca wole w padlinie, zrzuta na wache okolice 35-50zł w zależności ile będe dusił
Atrakcje:
-jazda ze świnią do Łodzi
-pieprzenie o głupotach
-powrót ze świnią
Jade tylko na jeden dzień czyli 5 lutego, chętni proszeni o wpisanie się na liste bądź kontakt na gg, pedałów typu Mass nie zabieram, mogą być pary miesznane czyli jedna świnka, 3 dziewczynki
Auto: Audi A4
Wysłany: Sob Sty 29, 2005 18:33
MACIOR napisał/a:
Hehe dusisz troche U mnie średnia 13,5l tylko obawiam się że po założeniu stożka skoczy do 15-18 Hugo kiedy patrzyłeś przepływke u siebie ???
Jakiś czas temu
A faktycznie moja jazda do ekonomicznej nie należy.Cholera mam takie coś , że jak stoje na światłach i ustawi się jakiś pacjent to musze wykorzystać quattro i dojebać :)Co prawda mam jedynie serie , ale nie narzekam
Hehe dusisz troche U mnie średnia 13,5l tylko obawiam się że po założeniu stożka skoczy do 15-18 Hugo kiedy patrzyłeś przepływke u siebie ???
Jakiś czas temu
A faktycznie moja jazda do ekonomicznej nie należy.Cholera mam takie coś , że jak stoje na światłach i ustawi się jakiś pacjent to musze wykorzystać quattro i dojebać :)Co prawda mam jedynie serie , ale nie narzekam
Znam ten ból, dziś 4 łysych w Mercu S320 wyleczyłem