Wysłany: Wto Maj 08, 2007 17:04 Auto łatwe do tuningu
Witam Wszystkich ! Jestem tu nowy i nie znam się jeszcze, podkreślam jeszcze na przerabianiu silników i reszty w samochodzie dla podniesienia wyników. Na dzień dzisiejszy niestety mam Forda Mondeo 1,8 TD, nie mam zamiaru go przerabiać, zbyt wiele kasy wrzuciłem na naprawe zawieszenia,a i tuning takiego auta raczej nie ma sensu.
Mam zamiar kupić sobie samochodzić, który bez problemu będzie sobie radził na mieście, trasie jak i na jakimś wyścigu Samochodzik ten chciałbym też w przyszłości ulepszyć nietylko pod kątem osiągów lecz też wizualnie go upiększyć :] Myślę o jakiejś hondzie. Auto najlepiej żeby nie było starsze niż rocznik 2000. Do wydania mam 30 tys zł ( może być jakiś ogonek). Czekam na odpowiedzi.
Rocznikowo może być troche starszy niż 00 ale musi być naprawde fajny :]
Ostatnio zmieniony przez whiteraben001 Wto Maj 08, 2007 19:57, w całości zmieniany 1 raz
Auto: audi 90q 2.3 20V & AR
Wysłany: Wto Maj 08, 2007 17:43
jak chcesz "upiekszac" wizualnie to prosze Cie, nie wybieraj ibizy. Honda jest w sam raz na tego typu przerobki :p
a na powaznie to wybierz 1.8T byle nie w duzej budzie
Mając drugie auto do wożenia pupy poszukaj czegoś czego nie ma dużo w tym mieście, jakiś youngtimer, japońska zabawka z początku lat 90, szkopski panzerwagen.
Jak nie ma fajnego jak jest ! Napisałem zreszta,że może być starszy troche jak jest wart uwagi. Dajcie jakieś konkretniejsze typy bo sam mogę wpaść na to,że golf IV jest ok
_________________ Dojechać z puntku A do punktu B, ale w dobrym stylu