Auto: audi 90q 2.3 20V & AR
Wysłany: Sro Maj 09, 2007 14:56
MACIOR napisał/a:
Kup sobie golfa w dieslu, wymagania spełnia, graty na każdym rogu, nawet za darmo dają, psuje się jak każde auto, chleje 7ropy. Aha i zapomnij, że za 30tyś kupisz auto z 2000+ roku, które będzie sobie radziło na mieście i nie będzie bite lub nie będzie posiadało innej wady ukrytej.
popieram w 100% - ale z golfem 130 w tej kasie moze byc problem
Kup sobie golfa w dieslu, wymagania spełnia, graty na każdym rogu, nawet za darmo dają, psuje się jak każde auto, chleje 7ropy. Aha i zapomnij, że za 30tyś kupisz auto z 2000+ roku, które będzie sobie radziło na mieście i nie będzie bite lub nie będzie posiadało innej wady ukrytej.
Da się kupić, da, tylko trzeba poszukać. Zresztą napisałem też,że nie musibyć to koniecznie 00r, możliwy jest tez 98 i 99. Wegług was samochód do "fajnej" jazdy musi mieć 300km i pojemność silnika porównywalna do pojemności wiatra....a to głupota. Każdy się mądrzy a jeździ puntem, corsą lub clio mamy....
Wegług was samochód do "fajnej" jazdy musi mieć 300km i pojemność silnika porównywalna do pojemności wiatra....a to głupota. Każdy się mądrzy a jeździ puntem, corsą lub clio mamy....
moje audi akurat ma 300km tylko z pojemnosci 2,2. Wiec pojemnosc nie musi byc duza. ale widac jeszcze za malo wiesz.
[ Dodano: Czw Maj 10, 2007 08:08 ]
jezeli nie jestes katem morderca, to tak jak koledzy pisali wyzej. TDI z grupy VW.
Albo jakis seta ibiza 110-130km, albo golf 4. Bedzie oszczednie i maja duzy potencjal.
Auto: audi 90q 2.3 20V & AR
Wysłany: Czw Maj 10, 2007 10:04
slg napisał/a:
MACIOR napisał/a:
To niech bierze pompe, a potem dołoży standartowy zestaw.
ten standartowy zestaw wcale nie jest taki standartowy
nie gadaj, przeciez to klocki lego
whtitera... masz przynajmniej jakies typy? male/duze, japoniec/niemiec, N/A/turbo, diesel/benzyna? to ze myslisz o jakiejs hondzie to troche malo. Z szybkich samochodow w lbn masz caly przekroj marek i kazdy bedzie chwalil swoje (ja wrecz odradzam ibizr 6L ) , takze do momentu az sie zdecydujesz co do powyzszych kategorii dalsze bicie piany jest bez sensu
Da się kupić, da, tylko trzeba poszukać. Zresztą napisałem też,że nie musibyć to koniecznie 00r, możliwy jest tez 98 i 99. Wegług was samochód do "fajnej" jazdy musi mieć 300km i pojemność silnika porównywalna do pojemności wiatra....a to głupota. Każdy się mądrzy a jeździ puntem, corsą lub clio mamy....
Z tą corsą to troche nie trafiłeś, ja mam przynajmniej dwie takie pod maską Zresztą powodzenia w szukaniu.
Auto: ...
Skąd: Polska Pomógł: 6 razy Dołączył: 08 Maj 2004 Posty: 3215
Wysłany: Czw Maj 10, 2007 20:00
jezeli samochód ma byc szybki a zarzem ekonomiczny to tylko TDI
jezeli interesuje Cie Civic 1.6 VTEC 160 KM to musisz liczyc sie ze spalaniem na pozomie 9-10 l przy brdzo bardzo emeryckiej jezdzie , a jak szalejesz to moze nawet dojsc Ci do 17 l