ale znaczy czym chcesz zaszpanować ??
2 samochodami w garażu ??
ja mam 2 pieski małę w domu i jednego na zewnątrz, pokazać ci foty ??
poza Tym sorry... ale wcale nie wydaje mi się żebyś zaszpanował tym co masz wiesz ??
Daniel jest za leniwy żeby wstawić fotki tego co ma, bo byś zobaczył...
zresztą o co wogóle tu chodzi... czy to ważne kto co ma ??
niektórzy mają z dwóch zlepiane auto i też się cieszą że mają własny samochód
z takim podejściem nie oczekuj że każdy rzuci Ci się na pomoc i będzie dawał rady i wskazówki skoro twoje zachowanie jest takie dziecinne...
_________________ Przejeżdżam przez Inżynierską w 7.19 sek, a TY ???
Sami zaczynacie. Oczekiwałem normalnych ciekawych odpowiedzi na mój post. Mało kto odpowiedział normalnie. Pytaliście o mój typ, podałem i wyśmieliście. I kto tu jest dziecinny ???????/
_________________ Dojechać z puntku A do punktu B, ale w dobrym stylu
mało kto odpowiedział ??
ile masz propozycji od nas ??
-Corsa GSi
-Punto HGT
-Civic VTI (ten o podałeś jest niezbyt jeśli chcesz tym jeździć szybko )
-Ibiza TDI
-Golf TDI
i jeszcze kilka, każdy z uzasadnieniem dlaczego, podane przedziały cenowe, człowieku o co więcej Ci chodzi ??
każdy ma allegro przepyrać i podać ci 5 modeli jakiś ??
jeśli chcesz, daj nam te pieniądze i Ci coś kupimy... nie ma problemu i nie będziesz miał żalu że nie pomagamy, że nie na temat... niewiadomo skąd wyskoczyłeś z tym szpanem, ogarnij się
_________________ Przejeżdżam przez Inżynierską w 7.19 sek, a TY ???
-Corsa GSi
-Punto HGT
-Civic VTI (ten o podałeś jest niezbyt jeśli chcesz tym jeździć szybko )
-Ibiza TDI
-Golf TDI
No niby tak, masz racje, poprostu nie podpasiły mi. Myślałem o civic-u ponieważ nie mam jeszcze dużego doświadczenia ( prawko mam niecały rok). Nie chcę po Mondeo 1,8T jeździć samochodem kilka razy mocniejszym.
_________________ Dojechać z puntku A do punktu B, ale w dobrym stylu
rekin, total spama siejesz , a krzyczysz na biednego marcina. ja zrobilem zdjecie co znajduje sie u mnie pod blokiem. nie jest to zdjecie co na sprzedaz, tylko zdjecie na zyczenie maciora
[ Dodano: Pią Maj 11, 2007 18:57 ]
sharxhunter napisał/a:
jak kupie S2 dorzucasz oba ??
niech bedzie. za s2 dawaj 20 000 i maluchy sa twoje