Właśnie nie wiem ile....chyba pod koniec maja jade do bawarii i kupuje. Pomyśle ile mi zostanie, czy wogóle coś zostanie Chodzi mi też o koszty i naprawy, na ktore trzeba się odrazu stawić przy takim aucie
_________________ Dojechać z puntku A do punktu B, ale w dobrym stylu
Auto: BMW 523i
Skąd: Wrotków Pomógł: 2 razy Dołączył: 26 Kwi 2007 Posty: 31
Wysłany: Pon Maj 14, 2007 10:24
jak chcesz kupic e36 ~98r. to jesli umiesz kupowac i dobrze trafisz - jedyne "naprawy" to wymiana filtrow, oleju i ewentualnie swiec, z wlasnego doswiadczenia wiem ze egzemplarze z tego rocznika mozna zanlezc w bdb stanie (jesli bedziesz omijal sniadych)...
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Pon Maj 14, 2007 13:01
co do cen:
zawias dobry KIT z reg twardosci bez reg wysokosci od 3tys pln (dobry)
zawias z reg wysokosci i twardosci (twz gwint) od 4-5tys pln (dobry)
zestaw tarcze +klocki na przod od 1tys pln
z wygladu zewnetrznego to radze Ci znalezc auto w pelnym mpakiecie i tak je zostawic ew jak sie koniecznie uprzesz na zmiany to odkupie od ciebie mpakiet
uprzedzaja pytanie mpakiet sklada sie z (w zaleznosci od konfiguracji)
-zderzak przod, tyl, listwy szerokie, progi, lusterka, swiatla, podsufitka, itp itd.
Wszystko w zaleznosci co niemiec sobie zamowil bo nie bylo czegos takiego jak full opcja tylko wszystko bralo sie wedle uznania ew grubosci portfela
jak bedziesz szukal to wez smigielko ze szpera!
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Pon Maj 14, 2007 21:07
na allegro jest chyba dwoch gosci z boleslawca co ciagna glownie beemki i to na pelnym wypasie w igla stanie za dobre pieniadze... byly wypas coupetki po jakies +/- 20tys 328i... popatrz najpierw bo moze gdzies w kraju znajdziesz cos ciekawego...
Niby tak, ale samemu pojechać taniej mnie wyjdzie. Dorzuce się tylko do paliwa i jakiś nocleg. Jak ktoś sprowadza to picuje, ukrywa wady i dopiero sprzedaje
_________________ Dojechać z puntku A do punktu B, ale w dobrym stylu