masz racje - niska 14'tka na cwiartke a po sofcie srednia 13'tka - zupelnie wolne jak na seryjne auto (dupowoz)
[/quote]
A skad wziałes takie dane??
Bo ja twierdzę, że po sofcie to może niska 14-ka wyda, pod warunkiem, że kierownik ogarnie furaka... a srednia 13-kę to mozna miedzy bajki włożyć, tak, że nie siać zamętu proszę...
A jeśli nadal się upierasz, to zawsze można osiagi zweryfikować...a ja moge się o krate dobrego browaru założyć jakby co
ej kupil furke taka jak chcial i jaka mu sie podoba .., a jakie czasy bedzie robil to z tego co czytam to osiagi sa na 2 palnie.., jak to mowia :
''jeden lubi zimna wodke a inny spocone blondynki''
, tak to ja juz dawno bym lanosa musial sprzedac sluchajac wszytkich hehe no to czekamy teraz na 1 mody! i czasy
Auto: Audi A3 1.9TDi
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 5 razy Dołączył: 18 Lip 2004 Posty: 287
Wysłany: Sro Maj 16, 2007 01:43
AjaX napisał/a:
DTM napisał/a:
pilachgt napisał/a:
s3 to pomylka. wolne jest.
masz racje - niska 14'tka na cwiartke a po sofcie srednia 13'tka - zupelnie wolne jak na seryjne auto (dupowoz)
A skad wziałes takie dane??
Bo ja twierdzę, że po sofcie to może niska 14-ka wyda, pod warunkiem, że kierownik ogarnie furaka... a srednia 13-kę to mozna miedzy bajki włożyć, tak, że nie siać zamętu proszę...
A jeśli nadal się upierasz, to zawsze można osiagi zweryfikować...a ja moge się o krate dobrego browaru założyć jakby co
no z ta niska 14 moze troszke przesadzilem ale S3 210KM zrobiona dziwnym trafem tylko na ok 225KM i 340NM zrobila wysoka 13'tke na bemowie - taka sama tzn 210konna S3'ka zrobiona troszke mocniej (soft ABT - nie mierzona na hamowni) w rzeszowie (do d... nawierzchnia - krystian moze potwierdzic bo startowal na niej) miala na cwiartke 13,6 - pewnie zaraz powiecie ze sprzet tag heuer jest do d...
czyli powiadasz ze krata dobrego browaru jest moja
kazik napisał/a:
S3 1.8T APY 225KM 2003r.
teraz dopiero zauwazylem - raczej masz BAM albo APX bo APY to 210KM
Auto: 330D / EVO VI RS2
Skąd: Czechów Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Lis 2006 Posty: 364
Wysłany: Sro Maj 16, 2007 14:25
s3 nie robi na serii niskiej 14 hahaha kto to wymyslil?? wozilem sie tym i pogonilem.. zarobilem na sprzedarzy i tyle.. autko fajne i fajnie lata ale honda bedzie duzo szybsza.. jako dupowoz super autko... naped kiepski.. osobiscie probowalem wykrecic pare slajdow tym ale sie nie da... niestety.. ps samochod spala okolo 6 litrow w trasie i ok 11 w miescie wiec moim zdaniem to nie duzo jak na auto z takimi osiagami,, pozdro kazik..
Auto: Audi A3 1.9TDi
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 5 razy Dołączył: 18 Lip 2004 Posty: 287
Wysłany: Sro Maj 16, 2007 16:27
pilachgt napisał/a:
lancer evo 8 przy podobnej wadze co s3 (50 kilo roznicy) i mocy 275ps robi niskie 14 (czyt. 14,2-14,3)
toz A3 oska z mniejsza moca (ok 250ps) niz ten lancer robi takie czasy na cwiartke wiec jak widzisz z tym stalym 4x4 to nie jest tak super
pilachgt napisał/a:
wiec napewno seryjne s3 nie zrobi niskiej 14.
juz napisalem ze moze troszke przesadzilem z niska 14'tka ale w twoja 15'tke nie uwierze jak juz wyzej napisalem mocy nie musi byc duzo zeby byl dobry czas - S3 z moca dokladnie 226PS i 347NM zrobila wysoka 13'tke wiec od seryjnej 225PS ktora powinna miec 270NM a moze miec bonus'a az tak sie nie rozni - mysle ze ok 60NM i moze delikatnie inny przebieg
SZANIA napisał/a:
samochod spala okolo 6 litrow w trasie i ok 11 w miescie
hmm - co to byla za S'ka ze tak malo palila na trasie
jakby tyle S'ki palily to by nikt klekotow nie kupowal
Auto: sti
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 19 razy Dołączył: 17 Lip 2004 Posty: 794
Wysłany: Sro Maj 16, 2007 20:21
Szania jak wiem między twoją 210KM z ogromnym przebiegiem a moją 225KM z małym przebiegiem-81tyś jest większa róznica niz te 15KM katalogowych koni,co do napędu z tą moca to ciezko powiedziec czy jest dobry czy nie i dlaczego jak pójdzie bokiem to wtedy ma być dobry?moim zdaniem prowadzi się dobrze trzyma się drogi jak przyklejony i pamietam jak mnie woziłes swoim sam nie mogłes wyjść z zachwytu jak dobrze tym się jeździ -mówiłes ze puszczasz kierownicę przy 200km/h a on nic-twoje słowa ,co do lepszych osiagów moze i honda jest szybsza pod wiadukt co nie znaczy ze pozniej wygra bo jest wręcz przeciwnie,powyzej 180km/h audi przyspiesza znacznie lepiej-ale akurat na tym mi nie zalezy
_________________ // FK Autoserwis Lublin ul.Zemborzycka 116C //