Auto: znalazlem na otomoto ;)
Skąd: Śródmieście Pomógł: 24 razy Dołączył: 03 Maj 2004 Posty: 3578
Wysłany: Czw Maj 17, 2007 14:30
MACIOR napisał/a:
Najtaniej i najszybciej będziesz miał w Ripo, znajomy zamawiał do Imprezy i miał w przeciągu kilku dni.
Proponuje najpierw porownac ceny, mnie w Ripo swego czasu Pawel brzydko potraktowal i jestem pamietliwy. Bylem z gotowka w kieszeni, a zostalem potraktowany chyba jako koles ktory przyszedl wypytac o ceny, zamowilem i czekalem 3 tygodnie. Zajechalem do FX i kupilem hamulce duzo taniej(a miala byc promocyjna cena, w rzeczywistosci okazalo sie ze powyzej rynkowej mi proponowali w Ripo), w FX dostalem rabat, a bylem wtedy w tym sklepie 1 raz. FX jest teraz sklepem tylko internetowym, ale jak zadzwonisz do Rogala to z pewnoscia Ci pomoze i zalatwi. Do mnie szly prosto z Włoch w 3 dni.
Nie raz juz chlopaki dokonywali cudow w zamowieniach dla mnie, dlatego z czystym sumieniem moge polecic. Wiem ze w Ripo moglo sie duzo pozmieniac od 2004, ale ja jestem pamietliwy.
Ale oczywiscie slyszalem tez wiele bardzo pochlebnych opinii Ripo tuning, takze kto chce niech wybiera.
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Czw Maj 17, 2007 15:23
ja bralem z racelandu w krakowie... zaplacilem ok 200-300pln taniej na komplecie na przod niz mialem u NAS proponowane "po znizkach". raceland to chyba importer ebc. paczka byla niemal natychmiast (priorytet)
chodzi mi o konkretne tarcze na tyl od angielskiego wozu MG ZR 160 1.8i 16v dlatego jestem przekonany ze nie beda mieli na stanie i troche zajmie sciagniecie
dzieki za opinie na temat sklepow, bardzo pomogly
bede jeszcze szukal mozliwie tanszych na tyl w UK i jak nie bedzie to pojde za Waszymi poleceniami