było dać temat tłumik;) to kazdy by odrazu odpowiedzial...
jak chcesz zwykły tłumik to jedz na Al.Spółdzielczości Pracy do centrum motoryzacyjnego...tam znajdziesz tłumiki i zaklady gdzie Ci to zrobią
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
Auto: 2.0 TFSI
Skąd: Czechów Pomógł: 8 razy Dołączył: 04 Maj 2004 Posty: 1082
Wysłany: Pon Sty 31, 2005 21:57
nie wiem ale ja znalazlem ta stronke i jak bede bral to chyba tam wezme bo nie drogo maja tyle ze nie ma tam zadnego adresu tylko tel kom. i nie wiem czy to nie jakis kit
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Skąd: Śródmieście Pomógł: 24 razy Dołączył: 03 Maj 2004 Posty: 3578
Wysłany: Pon Sty 31, 2005 21:59
na Twoim miejscu sie dobrze zastanowil czy chodzi Ci o dzwiek, poprawe elastyki silnika, troche koni pod maske czy co.
bo jezeli planujesz pare kucy to moze sie wstrzymaj narazie z koncowka wydechu i pozniej dobrac kplt wydech pod to co zrobiles? dla jescze lepszych osiagow?
chyba ze zalezy Ci tylko na brzmieniu i dlubac nie bedziesz.
Wysłany: Pon Sty 31, 2005 22:13
Zawsze mozna zastosowac inny katalizator, kolektor, reszte wytrzepac przebudowac itp.
Arek zastanow sie czy chcesz tak jak wiekszosc tunerow popelniac blad, ktorzy planuja modyfikacje - kupuja tlumik za 300 zl a pozniej nienadaje sie on do czego innego jak do sprzedania albo na zlom bo sie nie nada i bedzie tylko przeszkadzal.
ja bym na Twoim miejscu spokojnie zbieral kaske i czekal na jakies okazje. wymyslec sobie plan dzialania i powoli go realizowac, tylko nie ma co zaczynac od czegos co pozniej bedziemy wywalac.
szkoda kasy, pozniej kazdy dochodzi do tego momentu ze "ahh moglem nie kupowac tego i tego..."
no moze i dobrze mowisz tylko teraz mam te 300 zł a zaraz mogą sie rozejść . Jak mozesz to polec mi cos do tych 300 zł bo wątpie zebym uzbierał wiecej .
Wysłany: Pon Sty 31, 2005 22:33
kurcze rzesza modyfikacji jest bardzo szeroka, ja bym zaczal na Twoim miejscu od powazniejszych modyfikacji.
a kaske, schowaj gleboko w ksiazki i odkladaj co jakis czas