na giełdzie elizówce w niedziele jest gość który obszywa kierownice, widziałem jego prace - jest dobry, tylko materiał którym obszywa jest słeby bo kolor skóry sie wyciera
Kamil podjedz sobie na ul. Przyjaźni - trzeba objechać osiedle i w pawilonie gdzie jest poczta jest taka mała kanciapa, koleś zajmuje sie praktycznie tylko kierownicami, airbagami ,a nawet całą deskę obszytą u niego widziałem. Rodzaj i kolor skóry (nici) masz do wyboru, robi ładnie i za kierownicę bierze około 130 zł
P.S Za gałkę i mieszek u mnie w izie wziął 40 zł
ten na przyjaźni troche sie opuścił co chodzi o jakość, wcześniej ze 4-5 samochodów zrobił zajebiście a ostatnie dwa to już inaczej mu wyszło, w 100% zadowolony nie jestem
Wznawiam temat ponieważ dzisiaj zrobiłem kierownice na ul Przyjaźni (b.Łęczyńskiej, w budynku poczty, po prawej stronie) Tel. na prv.
Na początku pojechałem do Hoffmana na Dożynkowej ale ten skierował mnie wlaśnie na Przyjaźni. Oto efekt(sorry za słabą jakość fotek)
Koszt usługi to 150 pln w przypadku, gdy oni musza sami odkrecać, 120 gdy juz jest odkręcona(raczej nie ma znaczenia czy kiera z airbagiem czy bez). Czas wykonania ok 3-4 godz. Terminy- ja umowiłem się z dnia na dzień. Zakład zajmuję się chyba tylko kierownicami itp mniejszymi elementami, bo foteli czy boczków tram nie widziałem, poza tym miejsca mało w tej kanciapie.
Jestem zadowolony z jakości wykonania. Wybrałem szarą nić co by było oryginalnie. Szew jest przyzwoity(szyją tylko tym ściegiem). Kierownica dość znacznie "zgrubiała", jest bardziej mięsista i oczywiście przyjemniejsza w dotyku( nie to co fabrycznie twarde i śliskie tworzywo ). Jak ktoś ma cienką, sliską kierę to warto zainwestować, w sumie to nie jest jakiś wielki koszt.