Auto: audi cabs 2.6 V6
Wysłany: Sro Maj 23, 2007 22:05
do szatni dostali łupnia teraz drugie 45 min Milan GOGO!!
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
hahahaha nieprawda BOT Bełchatow bedzie mistrzem Polski
tego jeszcze nie wiesz.
poza tym widze ze masz zmienne nastroje. raz żydzew, teraz BŁOT
haha a kto powiedzial ze ja kibicuje BOTowi, uwazam ze zasluzyli na mistrza jesli troszke sie interesujesz piłką/naszą ligą to powinies uwazac podobnie.
a to ze kibicuje Widzewowi to jakies zło? wiem wiem panie Warszafiaku (L) ...w 5minut stracic 3gole i mistrza Polski to tylko Legia potrafi ale dzieki Legii BOT bedzie mistrzem wiec
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
a to ze kibicuje Widzewowi to jakies zło? wiem wiem panie Warszafiaku (L) ...w 5minut stracic 3gole i mistrza Polski to tylko Legia potrafi ale dzieki Legii BOT bedzie mistrzem wiec
nie rusza mnie to. tylko ciekawi mnie po co ktos z lublina kibicuje widzewowi.
z tym sie rodzi i ma sie we krwi swoj klub a nie jakies odlegle badziewa. no chyba ze jestes z lodzi
nie rusza mnie to. tylko ciekawi mnie po co ktos z lublina kibicuje widzewowi.
z tym sie rodzi i ma sie we krwi swoj klub a nie jakies odlegle badziewa. no chyba ze jestes z lodzi
mylisz sie...od malego kibicuje Widzewowi bo poprostu polubilem ten klub jeszcze jak nie byl mistrzem w 95roku jak L chyba grala w Champions League i zawsze im kibicuje...
prosty przyklad CI dam ze nie masz racji...urodzilem sie w Lublinie a nigdy nie bylem na meczu Motoru bo nie czuje sympatii do tego klubu, wiem tylko, ze chyba wejdą do 2giej ligi wreszcie
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Czw Maj 24, 2007 23:25
siurdal to wszystko! kogo to obchodzi kogo co jak i po co kto komu kibicuje, na Boga, jakie to ma znaczenie. ZADNE.
co jak co ale nie wiem czy BOTowi "nalezy sie mistrzostwo" bo to samo mozna powiedziec o Zaglebiu.
Swoja droga, BOT udowodnil ze bez Matusiaka jest rownie mocny i jego braku nie widac. Czego szczerze powiedziawszy o Zaglebiu powiedziec nie mozna (mam na mysli tu analogiczny brak Chałbinskiego).
Chcialbym zeby ta dziura Belchatow miala Mistrza Polski, a za dwa lata Kolejorz mistrzem bedzie i beda sukcesy w LM - moge tu obstawic pareset zl z mala gwiazdka - ze nie zwolnia Smudy. Smuda to zajebisty typ, ma plan, ale w polskiej pilce nigdy nikomu nie dadza realizowac planow, tacy pilkarze jak Franek, Zuraw itd wypromowani zostali przez Smude, Cantoro, Wisla byla wielka do momentu az realizowana byla linia Smudy. Zbudowal silne Zaglebie - Michniewicz realizuje jego dzielo. teraz buduje Lecha. na efekty - jak zwykle - trzeba bedzie poczekac, ale az mnie ciary przechodza na to co bedzie w Poznaniu. oby tamtejszy zarzad wszystko przeczekal i dal smudzie jeszcze 2 sezony na efekty.