FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Pierwsza praca
Autor Wiadomość
siwy 
speed demon

Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Wto Maj 29, 2007 01:19   

QSY napisał/a:
a powiedzcie gdzie jeszcze oprócz urzedu pracy moge o to zapytac? bo w tym urzedzie kazdy robi łaske ze cokolwiek pomoze
byles czy z gory tak zakladasz :/ bo obstawiam to drugie...

PORAK1, nie pitol bzdur, bo Twoje pogloski mozna sobie wsadzic miedzy ksiazki. dobry biznes plan i masz!

KIT GTO 
speed demon

Auto: DESTRUKCJA
Wysłany: Wto Maj 29, 2007 09:51   

siwy napisał/a:
PORAK1, nie pitol bzdur, bo Twoje pogloski mozna sobie wsadzic miedzy ksiazki. dobry biznes plan i masz!

to ty pitolisz, biznes plan to nie wszystko, dużo zależy od konfrontacji z nimi, a co w łapę to wiem na pewno, spotkałem się z dwoma takimi przypadkami w Powiatowym, ale w lubelskim nie wiem jak to wygląda, napisałem pogłoski bo nikogo nie chcę oskarżać

siwy, co ich bronisz pracujesz tam ? :| QSY ma rację banda darmozjadów tam siedzi, uważają się za bogów, bo górują nad bezrobotnymi :mad:

siwy 
speed demon

Wysłany: Wto Maj 29, 2007 16:04   

1. chcialbym zobaczyc kiedyś jak Ty wodolnie pracujesz :)
2. napisales, ze to ja pitole - wytknij mi gdzie.

w przeciwienstwie do Ciebie bralem czynny udział a nie słyszałem i to powinno mieć chyba decydujace znaczenie.
Fakt konfrontacja ma duze znaczenie, ale najwazniejsze jest to czy Cie do niej dopuszcza i jak masz dobry biznes plan to nie ma o czym gadac.
PORAK1 napisał/a:
siwy, co ich bronisz pracujesz tam ?
tak, mój wujek siódmej wody po kisielu jest tam sprzątaczem. Wystarczy ze mialem do czynienia i spotkalem sie z bardzo ludzkim podejsciem i niezwykla cierpliwoscia do setki zadawanych DEBILNYCH pytan, gdzie odpowiedz wisi przed pokojem na wielkiej tablicy ogloszen. podziwiam czasami tych ludzi za cierpliwosc i rozumiem ich frustracje, bo sam sie wkurwiam jak ktos przychodzi z pierdola po cos, a pisze cos na 1 stronie, albo wystarczy uzyc mózgu.
proste, podchodze do sprawy obiektywnie i uwazam ze slowa ktore tu padly sa zbyt mocne i tyle w temacie, nikogo nie bronie nikogo nie oskarzam, staram sie wyposrodkowac temat, szczegolnie pisaniem takich hasel ze trzeba dac w lape. patrz moj kolega nie dal i dostal! pewnie mial pecha.

jak chcesz to dajesz, Twoja sprawa Twoja kieszen Twoja reka, Twoja sara

Brzozka 
streetracer

Auto: Jetta & Octavia
Wysłany: Wto Maj 29, 2007 16:08   

siwy napisał/a:
patrz moj kolega nie dal i dostal

ja tez nie dalem w lape a dostalem, grunt to wszystko dobrze przygotowac i nie motac sie na rozmowie.

QSY 
speed demon
emeryt

Auto: STI & Polonez 1500
Wysłany: Wto Maj 29, 2007 16:33   

siwy napisał/a:
QSY napisał/a:
a powiedzcie gdzie jeszcze oprócz urzedu pracy moge o to zapytac? bo w tym urzedzie kazdy robi łaske ze cokolwiek pomoze
byles czy z gory tak zakladasz :/ bo obstawiam to drugie...

Panie Andrzeju, w UP stracilem sporo czasu i nerwów i nie zamierzam tam wiecej isc, kazdy traktował mnie tam tak conajmniej nic nie wartego smiecia za juz nie wspomne ze był moment kiedy kilkukrotnie zostałem obrazony. Zamiast mi pomóc skutecznie poszarpano mi nerwy w pewnym momencie juz bałem sie zapytac o cokolwiek zeby nie zostac publicznie pojechanym przez tych urzedasów.

kris 
drifter

Auto: impreza gt
Wysłany: Wto Maj 29, 2007 16:36   

w tym roku pomagałem się przygotować w sumie czterem osobom. Wszytkie dostały. Tylko że wiedziały czego chcą. I byli bardzo dobrze przygotowani, mają teraz spólkę w 3 osoby, czwarty swój biznes kreci. wszyscy zajmują się e-marketingiem, grafiką , programowaniem itp. Może nie narzekajmy

Ogólna zasada jest taka, że z wnioskiem trzeba wjechać do marca, jeśli ktoś poglega pod powiatowy to jeszcze lepiej bo jest 3-4 razy mniej obciążony.

Qsy jeżeli ktoś Cię obraża to się pisze skargę, kto Cie obraził i jak i kiedy to było??? Dosłownie jakich użyto słów czy masz na to świadka. byłem tam w lutym, w informacji Pani była bardzo miła. Nigdy nie miałem żadnych problemów.

siwy 
speed demon

Wysłany: Wto Maj 29, 2007 16:53   

QSY napisał/a:
Panie Andrzeju, w UP stracilem sporo czasu i nerwów i nie zamierzam tam wiecej isc, kazdy traktował mnie tam tak conajmniej nic nie wartego smiecia za juz nie wspomne ze był moment kiedy kilkukrotnie zostałem obrazony. Zamiast mi pomóc skutecznie poszarpano mi nerwy w pewnym momencie juz bałem sie zapytac o cokolwiek zeby nie zostac publicznie pojechanym przez tych urzedasów.
PAnie Qsolu Tomaszu, UP jest duzy jak jasny pieron i nie jedna pani tam siedzi, rozmawiamy o dofinansowaniach do otwarcia wlasnej dzialalnosci?

przeciez ja nie odpowiadam za urzednikow panstwowych, jeden jest potraktowany tak drugi siak, a jak chcesz cos wysepic to niestety sie nie obejdzie bez Twojej drugiej wizyty i na jednej sie nie zakonczy.

po herbacie

Odpowiedz do tematu