Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Sro Maj 30, 2007 10:52
Cytat:
Dziś rano kumpel mi mówił że tam sanepid w głodnym króliku w lodówce czy gdzieś znalazł psa. Nie wiem czy to prawda.
a mi kumpel mowil ze widzial jak do szejkow sie spuszczaja.
no ja piiiii kazdy kto zna realia mc donalda bedzie wiedział że to jeden wielki wał, bo jest to mision imposible, no chyba ze ktos bedzie mial duza strzykawke i przebije worek
juz latwiej nasikac do frytek.
sory ze tak zapytam, ale przeciwko kabanosom z koni nie macie nic przeciwko?
Szkoda tych piesków....tylko ludzie coraz bardziej boją się o życie zwierząt niż innych ludzi...
Psy mają schroniska a ludzie na ulicach umierają....to ma sens ?
_________________ Dojechać z puntku A do punktu B, ale w dobrym stylu
Z koniami tez jest przejebane.
Widząc jak męczą te biedaki aż serce się kraje i gdybym spotkał takiego morderce to by dostał w oko ode mnie.
Kumpel zajmuje się wyposarzeniem chłodni i naprawą tych wszystkich lodówek itp.
Np. wieżdza jakaś wędlina czy to boczek 1 kilogram po taśmie, wbija się w to 100 igieł i wychodzi 2 razy większy i 2 razy cięższy towar.
Do tematu, niegdy nie sądziłem, że robienie z psów różnorakich potraw jest oplacalne, ale cóż. Właśnie się dowiedziałem.
Niektórzy ludzie są zdrowo powalony. Moja babka kiedyś sprzedała sukę, która miała się szcznić. Po jakiś 2 tyg. mój ojciez zobaczył tą sukę powieszoną na drzewie ze sznurem wokół szyji. Szczeniaków tam nie było.
Co jak co ale świnia też zwierze i krowa i pies, kot czy chomik. Jednak ludzie przezywcxzaili się, że świnie się zabija, pieska się trzyma w domu, chomika gdzieśtam i ło. Ważne jest też to czy w humanitarny sposób są zabijane, no bo trza coś jeść.
A przecież mówi się że świnia to bardzo mądry zwierz, a kot głupi i fałszywy. Jednak na muke wjebana jest świnia.
Wg. prawa polskiego zabijanie psów w celach konsupcyjnych jest zabronione? A świń dozwolone tylko w masarniach czy ubojniach?