Auto: ...
Skąd: Polska Pomógł: 6 razy Dołączył: 08 Maj 2004 Posty: 3215
Wysłany: Czw Maj 31, 2007 20:00 regeneracja amortyzatorów
szukałem szukałem i nic konkretnego nie znalazłem , gdzie zregeneruja mi amortyzatory koni sport z regulacja twardosci i bilnstein (zółte nie wiem dokłdnie jakie oznczenie ) ??
jak mcie jakies telefony do zakłdów lbo jeszcze lepiej jakie to orientacyjne koszty to bede bardzo wdzieczny
_________________ "nie sztuką jest zwrócić na siebię uwagę tonami spojlerów i neonów... sztuką jest zrobić to bez nich..."
Auto: sti
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 19 razy Dołączył: 17 Lip 2004 Posty: 794
Wysłany: Pią Cze 01, 2007 16:47
ale po co wysyłac do lider serwisu jak on ma bilsteiny i mozna je wysłac do producenta a przynajmniej przedstawiciela który ma najlepsze pojęcie na ten temat,a przy okazji zapytaj o regerację koni i dopiero wtedy szukaj kogos innego jak oni ci nie zrobią
_________________ // FK Autoserwis Lublin ul.Zemborzycka 116C //
soorry ze odkopuje temat , ma ktos moze jakiegos ziomka tam w zerkopolu zeby taniej bylo ?? cz ycos takiego po chca po 150 zl od amorka a moze taniej dal oby sie cos zalatwic bo moje po 3 latach tluczenia wymagaja chyba regeneracji
Auto: sti
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 19 razy Dołączył: 17 Lip 2004 Posty: 794
Wysłany: Czw Cze 28, 2007 09:05
ciezko tam chyba o ziomka,pracują tam sami klasycy ,myśle ze 150zł za cały nowy wkład w sportowym amorku to dobra cena,
ps.jak dobrze pamietam czarek z auto-r cos kminił tam kiedyś taniej-chyba chciał rabat na firmę motoryzacyjną i cos mu chyba dali jak robili swojego zóltego cifa
_________________ // FK Autoserwis Lublin ul.Zemborzycka 116C //