zaraz bedą post(tzn jak ktos wie jak je przywrocic) bo nie wiedzialem ze nie mozna przenosic z OT...a co mam usuwac
Daniel zyjesz w XXI wieku takie rzeczy w USA i Europie Zachodniej sa normalne i tam nikt na nich nie patrzy jak na trędowatych, bo ludzie sa tolerancyjni...to nie oni sa inni tylko My, ze jeszcze sie wzbraniamy przed ich obecnoscia wsrod Nas...A jesli Twoim autorytetem jest Wierzejski, Giertych czy Lepper to gratuluje swietnego wyboru.
Zreszta ja nie zamierzam Ci tutaj tego tlumaczyc jak chcesz mozemy pogadac o tym na miescie, wymienic poglady bo dziwi mnie to, ze ludzie(zwlaszcza młodzi) wciaz bronią sie przed czyms co i tak nastapi i pary homoseksualne bedą mogly legalizowac zwiazki...
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
2. Jeżeli masz kota, jesteś gejem. Kot jest jak pies, tylko strasznie
gejowaty. Wiecznie się wylizuje, ale nigdy nie podrapie. Jest
delikatny
w dotyku, no może poza cholernymi pazurami, i miaaauuuczy żeby mu dać
jeść.
I pomyśl jak wołasz psa... "Kiler, chodź tu! Do nogi Kiiiileeer!, a
jak kota... "Puszuś, chodź do taty... no chodź, kochany kotek". Jeeezuu,
jesteś klinicznym przypadkiem.
nie mam tzw: kaloryfera , mam brzuch od piwa i siedzenia w robocie...
ale odnośnie psa:
Mam psa a właściwie moje dziecko , pies się non stop "wylizuje" może on jest gejem
I wabi się Skubi (to przez to że dziecko ogląda te cholerne zboczone bajki... ),
wiec biorąc pod uwagę wytyczne z tego testu już sam nie wiem czy ja jestem gejem czy mój pies
jak to dziś w radiu stwierdzili że Żwirek i Muchomorek to geje bo śpią w jednym wyrku w sumie to nawet i w shreku stwierdzono podejrzenie że Żwirek kręci z Muchomorkiem
pilachgt, zgadzam sie z tobą homo było jest i bedzie nienormalne
czy wy jesteście jacyś nie do rozwinięci?? uważacie ze homo jest normalne?? i spoko??
to przestań sie umawiać z dziewczynami!! powiedz dziecku ze ma spoko tatusiów co razem sypiają! albo inaczej co byś zrobił jak twój brat by był homo?? jeszcze by sprowadzał ''kolegów'' do domu?? albo jeszcze lepiej jak by sie zaczął dobierać do ciebie????? TO JEST CHORE!! i co społeczeństwo ma to akceptować, tolerować i sie nie przejmować??
czy wy jesteście jacyś nie do rozwinięci?? uważacie ze homo jest normalne?? i spoko??
to przestań sie umawiać z dziewczynami!! powiedz dziecku ze ma spoko tatusiów co razem sypiają! albo inaczej co byś zrobił jak twój brat by był homo?? jeszcze by sprowadzał ''kolegów'' do domu?? albo jeszcze lepiej jak by sie zaczął dobierać do ciebie????? TO JEST CHORE!! i co społeczeństwo ma to akceptować, tolerować i sie nie przejmować??