Auto: ropniak
Wysłany: Wto Cze 12, 2007 09:56
Wyślij mu przytoczone wcześniej artykuły z innej tranzakcji.Jak nie chce dobrowolnie,to krótko napisz,że normalnie idziesz z tym do sądu i jeszcze mu dojdą koszta sprawy i twojego adwokata(co min. jest 2500zł)więc jeszcze dopłaci ci do golfa.Takie życie.
A tak wogóle to powiem,że dobrze Ci tak masz nauczkę,bo widziałem ,ze na starym koncie też nieraz ktoś coś kupił od Ciebie a potem tego nie zobaczył.Teraz się piłeczka odbiła .Jest takie stare powiedzenie ''jak Kuba Bogu,tak Bóg Kubie''.
A tak wogóle to powiem,że dobrze Ci tak masz nauczkę,bo widziałem ,ze na starym koncie też nieraz ktoś coś kupił od Ciebie a potem tego nie zobaczył.Teraz się piłeczka odbiła .Jest takie stare powiedzenie ''jak Kuba Bogu,tak Bóg Kubie''.
Mam 2 negatywy. Z czego jedn zostal wyjasniony, a drugi próbuje cały czas wyjaśnić bo chce moje konto. Wiec piszac nieraz któs coś ode mnie kupił i tego nie dostał piszesz glupoty, bo nigdy nikogo nie oszukalem.
[ Dodano: Wto Cze 12, 2007 10:13 ]
acha jeszcze sprawdz konto kasiakasiula, ktore zblokowali bo stwierdzili ze pilachgt ma z nim powiazania. na tym koncie tez sprzedawalem i pewnie mnóstwo tam negatywów jest .
Auto: ropniak
Wysłany: Wto Cze 12, 2007 17:17
pilachgt napisał/a:
RafiRud napisał/a:
Mam 2 negatywy. Z czego jedn zostal wyjasniony, a drugi próbuje cały czas wyjaśnić bo chce moje konto. Wiec piszac nieraz któs coś ode mnie kupił i tego nie dostał piszesz glupoty, bo nigdy nikogo nie oszukalem.
[ Dodano: Wto Cze 12, 2007 10:13 ]
acha jeszcze sprawdz konto kasiakasiula, ktore zblokowali bo stwierdzili ze pilachgt ma z nim powiazania. na tym koncie tez sprzedawalem i pewnie mnóstwo tam negatywów jest .
Na żartach się nie znasz.Ale tak ogólnie to wyraźnie ktoś napisał ze zapłacił za cos i tego nie dostał a ty później kasę oddawałeś.Ja nie mówię że kogoś na kasę oszukałeś,ale też kilka razy nie wywiązałeś sie z tranzakcji jak trzeba.Poprostu to zobaczyłem i postanowiłem trochę zażartować ze teraz się piłeczka odbiła.A czemu tak Ci konta zawieszają ???
Auto: 1.9TDI
Wysłany: Wto Cze 12, 2007 21:56
Bo wały kreci?A tak na poważnie dlaczego kupujecie auta których nie widzicie na oczy?Przecież to chore jest.Pozatym każdemu sie może przytrafić pomyłka,a jak chciałeś kupić tego golfa to trzeba było zadzwonić a nie wylicytować za śmieszne pieniądze a później sie po sadach włóczyć.
koles juz sciemnia. powiedzial ze go 1,5 tygodnia nie bedzie. ale wczesniej i tak wybiore sie do kozienic zbadac temat
Przydało by się bo jeszcze go gdzieś wywiezie albo coś z nim zrobi W sumie to mu to nie na rękę. Pójdziesz do sądu i musi Ci dać takiego golfa jaki był tam opisany etc.
Ja nie mówię że kogoś na kasę oszukałeś,ale też kilka razy nie wywiązałeś sie z tranzakcji jak trzeba.Poprostu to zobaczyłem i postanowiłem trochę zażartować ze teraz się piłeczka odbiła.A czemu tak Ci konta zawieszają ???
nie kilka tylko raz i wtedy kase oddalem, drugim razem trafilem na debila co mi wystawil negatywa za to ze poczta paczke gdzies zagubila.
a co do golfa to jak odzyskam troche sil, to pojade zobaczy czy typa rzeczywiscie nie ma.
a jak bedzie to go zamkne na takim jednym podworku i go nie wypuszcze, tzn wypuszcze ale bez samochodu
wystawilem pare dni temu do sprzedazy na allegro modele samochodzikow burago no i jakis czlen wylicytowal je za 41pln, aukcja konczyla sie w piatek jakos w poludnie on mi w czwartek poznym wieczorem przyslal maila ze chce wycofac aukacje, ja przeczytalem maila dopiero po zakonczeniu aukcji no i mu jej juz nieodwolalem, napisalem mu ze troche za pozno napisal o wycofanie i niestety ale przedmiot kupil, a on mi odpisal ze niema pienidzy i mi niezaplaci, co mozna w taki przyadku zrobic?? przechodizl ktos kiedys juz cos takiego??
dzieki za info, pozdro