Juz od dluzszego czasu poszukuje w naszym rejonie kogos kto by potrafil zrobic kolektor rurowy !!
Mam takowy na wzor!!!
Ale niestety nikt mi nie moze pomoc
Czy moze ktos z was wie gdzie w okolicach naszej wioski potrafia cos takiego zrobic ??
No i bylem
Ktos w koncu bez problemu powiedzial ze spox kolektor , nie ma problemu , no i co moje usta sie uradowały lecz nie na dlugo
Siedze w samochodach troche starszych i niestety ale na dzien dzisiejszy nie moge sobie pozwolic na kolektor ktory jest warty pol mojego samochodu !!!
Dzieki za pomoc
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Czw Lut 03, 2005 16:54
1.5tys? i duzo i malo... jak na samorobke to troche duzo ale jak na kolektor to w miare rozsadnie:) ja dowiadywalem sie o kolektor do mojej furki (tyle ze 6sc garow w rzedzie) to REMUS kosztowal ciut ponad 5tys +22% VAT... ale jak on wyglada blyszczy sie i wogle...:D
zrozumialem zrozumialem
a silnik Fodowski R4 OHC
napisalem wyjsciowa bo moze kosztowac w tych okolicach 1500 wszystko zalezy od dlugosci
kolektor w moim samochodzie nie jest taki maly wiec i koszt jest spory a i jeszcze zalezy z jakiego materialu wykonają
no niestety to nie jest moj
jak by byl to bym nie szukal
to kolesia z wawki kupil go na Ebayu i to jest bardzo dobre miejsce do szukania takich rzeczy
lecz tez kosztowne a i ja mam bariery jezykowe:(
wiec szukam na miejscu
hehe, panowie , polerowanie lub chromowanie to wydatek pryszcz w porównaniu do reszty ... popatrzcie na ten kolektor i policzcie sobie ile jest samych kolanek (niepełnych...czyli sporo odpadu) i niestety Lublin jest takim miejscem gdzie jedna monopolistyczna firma ma takie ze stali z której wypada robić kolektor i sobie za to spiewa bajońskie kwoty
kwota jest oczywiscie maks, może wyjśc mniej ale kto pokrywa różnicę jeżeli w połowie klient powie : za dużo???