Auto: ED7 VTEC swap
Skąd: Głusk Pomógł: 3 razy Dołączył: 11 Sie 2006 Posty: 1045
Wysłany: Czw Maj 31, 2007 15:05
<riddlem> czytales, ze trwaja badania nad tym czy Teletubisie promuja homoseksualizm?
<riddlem> jak tak dalej pojdzie, to zlustruja pszczolke Maje czy bzyka we wlasciwy sposob...
<Jasio15> Czy to prowokacja, czy tez TOTALNA PARANOJA?
<Mozik> Jesteś głupi, czy nowy na Onecie?
<BoneyM> slyszeliscie, ze podobno Tinky-Winky z Teletubisiow jest gejem?
<wrona> To maly pikus. Zwirek i Muchomorek oficjalnie spali w jednym lozku ;P
<Orsi> A Mis Uszatek - dorosly, mial wlasne mieszkanie i telewizor - a chodzil do przedszkola...
<wrona> No i Krolik Bugs zawsze calowal Elmera
<isim666> no no kubica 5ty
<papaj17> gdyby nie Kubica i Malysz to Polska nie byla by tak znana w swiatku sportowym, a tak prosze!! GO ROBERT
<0hanka0> Do tego trzeba dodac jeszcze naszych świetnych siatkarzy i szczypiornistow:):D
<ron> a takze murarzy i tynkarzy
<riddlem> czytales, ze trwaja badania nad tym czy Teletubisie promuja homoseksualizm?
<riddlem> jak tak dalej pojdzie, to zlustruja pszczolke Maje czy bzyka we wlasciwy sposob...
<Kasia> ale my kobiety mamy seksowne piersi,nogi itp
<Blashi> Gdyby nie te nogi to byście zostawiały ślad jak ślimak ...
<pawel> szukam mlodych lasek, kto mi powie jak je znalezc?
<ergon> mlode maja miedzy piersiami wisiorek
<ergon> a stare pepek
Lech i Jarek Kaczyński odwiedzili jedną z warszawskich podstawówek. Podczas dyskusji z uczniami Lech zapytał:
- Co to jest tragedia? Czy ktoś mógłby podać przykład?
Dziewczynka z pierwszej ławki podniosła rękę:
- Gdyby mój przyjaciel, który mieszka na wsi, bawił się na polu i został rozjechany przez traktor - to byłaby tragedia.
- Nie - odpowiada Jarek Kaczyński - To byłby wypadek.
Zgłasza się kolejne dziecko:
- Gdyby autobus, który odwozi 50 dzieci do szkoły, miał wypadek, w którym zginęliby wszyscy pasażerowie - to byłaby tragedia.
- Też nie - odpowiada znowu Jarek Kaczyński - To byłaby wielka strata. Czy ktoś ma inne pomysły?
W klasie cisza. Nikt nie chce się zgłosić. Nagle odzywa się Jasiu:
- Gdyby samolot, w którym lecieli Pan Prezydent i Pan Premier został trafiony przez pocisk i rozpadł się na kawałki - to byłaby tragedia.
- Brawo! - wola Lech Kaczyński - Możesz nam powiedzieć, dlaczego uważasz, ze to byłaby tragedia?
Na to Jasiu:
- Dlatego, ze to na pewno nie byłaby wielka strata i raczej nie byłby to wypadek
Spawos, apropo przepychania, we Francji na przykład, autentycznie ludzie tak zostawiają samochody... w Paryżu takie parkowanie to norma, przepchniesz 2 samochody lekko, i masz te 20 cm których Ci brakowało
Auto: STI & Polonez 1500
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 34 razy Dołączył: 06 Paź 2004 Posty: 3372
Wysłany: Pon Cze 04, 2007 18:23
Student zdaje egzamin na wydziale weterynarii. Profesor zwraca się mówiąc do niego:
-Młody człowieku, jestem bardzo zmęczony, zadam ci tylko jedno pytanie, jeżeli odpowiesz, to zaliczę ci semestr! Czy u krowy można przeprowadzić aborcję ?Student myśli,myśli, ale nie ma zielonego pojęcia, no i oblał! Wraca, po drodze wstępuje do pubu i wychyla kilka głebszych. Barman przypatruje się studentowi i pyta:
-Słuchaj, powiedz mi, co cię tak dręczy? Może będę ci mógł w czymś pomóc?
Student na to:
-Jaaakżeeś taaki mąąądryy, too poowiedz mi czy u krowy moożna przeprowadzić aaborcjee?
Barman (wycierając szklanice) patrzy na delikwenta i ściszonym, współczującym głosem odpowiada:
-Ale żeś się kolego wpi***olił