Auto: sti
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 19 razy Dołączył: 17 Lip 2004 Posty: 794
Wysłany: Pon Cze 25, 2007 18:40
co to znaczy padła:pękła?
mozesz podrzucić głowicę do roboty np. do kewtu na piaseckiej,na rusałkę do jana,itp.moze da sie zrobić
jak się nie da to do audi mozesz spróbować kupic na poligonowej u tadka,on ma części w bdb stanie ale gwarancji jako takiej nie daje,ewentualnie mozesz spróbować się z nim umówić że sprawdzisz i jak będzie lipa to oddasz ale u niego raczej się to nie zdarza
jak chcesz mozesz też kupić giełdę samochodową i dzwonic tam na pewno znajdziesz,tylko wtedy jest szansa ze kupisz śmietnik
_________________ // FK Autoserwis Lublin ul.Zemborzycka 116C //
Właśnie pękła, podobno w 4 miejscach. Jutro ją zobacze bo znajomy magik przywiózł ją właśnie z rusałki. Powiedzieli że niby mogą próbować robić ale gwarancji nie dają żadnej. Może pęknąć równie dobrze za tydzień jak i za pół roku. A wtedy to kaplica bo woda w garach i wogóle... Jutro też mam jechać właśnie na poligonową. Od 1000 do 1200 zł. Dzięki za info! Potweirdza to że mój znajomy magik wie gdzie jeździć!
Pozdro!
[ Dodano: Pon Cze 25, 2007 23:02 ]
Aha. Jeszcze jedno. Ku przestrodze. Magicy z rusałki stweirdzili podobnież, że takie pęknięcie jak u mnie to może być efekt zbyt długiego katowania zużytych wtrysków. Pytanie czy tylko to.... by to byk na rogi wziął... popłynę trochę grosza za to.