Nadal nie jestem przekonany....radio kasetowe ma jakoś 4 cm wysokości( oryginalne), nie mogę sobie wyobrazić ,że wejdzie normalne radio i to jeszcze w ramce, która zajmuje miejsce.... Podjade jutro do kolegi-speca od audio i spytam co on o tym myśli
_________________ Dojechać z puntku A do punktu B, ale w dobrym stylu
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 09:52
nie sraj zarem... jedyny problem w e46 po montazu takiej ramki jest wsadzenie bardziej wypasionego radia na glebokosc... jesli masz climatronic to z tylu praktycznie nie ma miejsca i zeby wlozyc tam radio trzeba sie mocno nagimnastykowac... widzialem na wlasne oczy ile jest meki z montazem... rozkmin fotke co dal HaGie, wszystko powinno CI sie wyklarowac... z tym ze tak jak wczesniej pisalem klopot jest z glebokoscia miejsca... jak chcesz zmieniac radio to podjedz do Piotrka do Dobrego Tonu na zbozowa (wlasnie u niego widzialem montaz "zwyklego" jedno DIN'owego radia w e46...)
to trza se było tańszy samochód kupić...
Będziesz Miał Wydatki ====> BMW w 100% sie to potwierdza sprzegło kompletne do E46 2.0TD to koszt 1900pln a skrzyni ponad 3 tysie
Auto: z3 w częściach
Skąd: Świdnik Pomógł: 5 razy Dołączył: 15 Maj 2005 Posty: 1002
Wysłany: Pią Lip 06, 2007 22:06
mattey napisał/a:
to trza se było tańszy samochód kupić...
Będziesz Miał Wydatki ====> BMW w 100% sie to potwierdza sprzegło kompletne do E46 2.0TD to koszt 1900pln a skrzyni ponad 3 tysie
przesadzas za 600 zl sprzedam ci kolo zamachowe 2masowe tarcze i docisk do 330 bedizesz mial mocniejsze sprzeglo i tansze ;>
BMW= Bandziory Mają Wszystko :] daniel nie piszesz na temat... Narazie kupie sobie radio z adapterem. Miałem pobajerować ale okazało się ,że narazie nie będzie przypływu większej kasy.... ;/
_________________ Dojechać z puntku A do punktu B, ale w dobrym stylu