FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Znów się zaczynają głupie gadki...
Autor Wiadomość
adilsm 
drifter
letko wtajemniczony

Auto: MB 190e
Wysłany: Wto Lip 24, 2007 18:54   Znów się zaczynają głupie gadki...

http://www.kurierlubelski...ents_startnum=1

Jestem takiego zdania, że jak ktoś się decydował na mieszkanie tam (głównie ulica Fulmana) to musiał się liczyć z hałasem jaki czasem może z toru dochodzić :D A teraz wielkie HALO robią żeby zamknąć tor! Echh :|

pilachgt 
the fastest furious
die Welt der Huren

Auto: destrukcja
Wysłany: Wto Lip 24, 2007 19:08   

Polski naród. Trzeba czasem na coś ponarzekać.
Moje zdanie jest takie jak wyżej. Wiedzieli gdzie sie wprowadzają, więc jak nie pasuje niech spierd.alaja.

ELPIDŻI RAKIET FJUŁEL 15,15s/400m
PB PAŁER 6s/14,58s

Jaqub 
speed demon
8000K power zenon

Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Wysłany: Wto Lip 24, 2007 19:17   

najlepsza masa to cyt:" przeniesc tor"... :haha:

ja mieszkam w samym centrum/srodmiescie ale ze mam dom i ogrod/dzialke otoczona kamienicami to mam cicho (prawie jak gdzies na wsi) czasem tylko zuzel slychac... ale mi to nie przeszkadza :spoko:

na slonecznym niech sie ciesza ze to tor kartingowy bo ja to :spoko: m postulowal zeby go rozbudowac pod F1... f1dynki maja fajniutki dzwiek ok 18tys obr :haha:

Tysiac 
streetracer
Tysiac

Auto: Audi A4 1.8T Q, widlak
Wysłany: Wto Lip 24, 2007 22:22   

normalnie jaja a jakie tam sie odbywaja nielegalne wyscigi skuterow dobra brechta<nielegalne wyscigi ztuningowanych skuterow>

slg 
streetracer

Auto: Audi A6 3.0TDi V6 Quattro
Wysłany: Sro Lip 25, 2007 06:41   

pilachgt napisał/a:
Wiedzieli gdzie sie wprowadzają, więc jak nie pasuje niech spierd.alaja.

w normalnym kraju pewnie by tak było , że żaden deweloper nie zaczynałby budowy bloków , obok toru , u nas jest inaczej , i niestety im więcej moherowych beretów będzie narzekać że im głośno tym szybciej przeniosą tor.

KIT GTO 
speed demon

Auto: DESTRUKCJA
Wysłany: Sro Lip 25, 2007 09:14   

a mówiłem że tak będzie, już kiedyś poruszyłem ten temat, doszły mnie takie słuchy z urzędu miasta, a jak by tam nadal była giełda samochodowa to czy też by komuś to przeszkadzało :|
dla mnie jest to proste, będą chcieli zlikwidować, i pod bloki będzie teren :mad:

Piki 
technical monster
inżynier :P

Auto: A4 Allroad
Wysłany: Sro Lip 25, 2007 10:34   

Jest pewna grupa emerytów i rencistów którym to przeszkadza. Podziwiam tych ludzi, to taj jakby kupić mieszkanie na Okęciu i narzekać że im samoloty hałasują :rotfl:

kris 
drifter

Auto: impreza gt
Wysłany: Sro Lip 25, 2007 10:51   

Na stronie Urzędu Miasta jest do wglądu interpelacja w tej sprawie, wniesiona przez wiceprzewodniczącego- Leszka Daniewskiego. Ci mieszkańcy dosyć długo o to walczą. W nastepnym budżecie mają być uwzględnione pieniądze na przesadzenia drzew, które mają tłumić hałas.

Bądźmy realistami : jakie przenisienie toru ???? o czym Ci ludzie mówią ???? Nikt nie ma idealnie, od kiedy otworzyli Idola u mnie na ulicy jest bajzel przez bydło wychodzące po nocach.... co mam zrobić??? z pewnymi rzeczami trzeba sie pogodzić, a nie na siłe bić pianę i utrudniać życie.

Piki 
technical monster
inżynier :P

Auto: A4 Allroad
Wysłany: Sro Lip 25, 2007 12:52   

Ludzie zdecydowali się na kupno tamtych mieszkań w ciągu dwóch ostatnich lat, podjeli decyzje świadomi tego że tor kartingowy jest użytkowany i muszą się liczyc z hałasem od czasu do czasu. Dlaczego za moje pieniądze mają tam sadzić drzewa? Zrozumiałbym sytuacje wydawania naszych pieniędzy gdyby tor został oddany do użytku po tym jak CI ludzie tam zamieszkali, bo byłoby to pogorszenia warunków życia.

Odpowiedz do tematu