Auto: .
Wysłany: Pon Lip 30, 2007 17:14
Paweel napisał/a:
uważaj co piszesz bo on tam sprzedaje lat kilka ... jak nie naście a TY wyskakujesz jak ...
Naście lat, sprzedawał jeszcze na Zemborzyckiej pare ładnych lat
Jeśli o tego samego typa chodzi...
Tak czy siak dziwny gość, nigdy nie pozwalał dotknąć nawet książki
i tym samym nakazywał kupowanie książki w ciemno...
uważaj co piszesz bo on tam sprzedaje lat kilka ... jak nie naście a TY wyskakujesz jak ...
Naście lat, sprzedawał jeszcze na Zemborzyckiej pare ładnych lat
Jeśli o tego samego typa chodzi...
Tak czy siak dziwny gość, nigdy nie pozwalał dotknąć nawet książki
i tym samym nakazywał kupowanie książki w ciemno...
a niby dlaczego miałby dawac czytać ksiązki ?
wkońcu prowadzi handel a nie wyporzyczalnie
Ty moze byś przejrzał ... a ilu by stało i czytało to co akurat im potrzebne ?
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
Paweel, zgadzam sie z tobą i wcale sie mu nie dziwie bo kto by kupił książke ze śladami czyichś palców np gdy ktoś wcześniej ogladał jakieś częsci i miał łapy w smarach...
Ja osobiście kupilem u niego ksiązke do volva i jestem z niej zadowolony zanim zaplacilem to ją obejrzalem i wszyscy byli zadowoleni
kamikadze, na drugi raz precyzuj wypowiedzi bo na elizówce różne rzeczy sprzedają... nawet stare kasety i płyty...
tak tak ale niezly agent z niego jak muj fader po ksiazke podszedl i pytal o cene to powiedzial ze 50 zl a jak ja podszedlem po godzinie to bylo 70 za ta sama a puzniej glupa palil ze sie pomylil ale ksiazki ma ok juz kilka kupilem do weteranow
Auto: bmw 740
Wysłany: Sro Sie 29, 2007 14:52
ten pan co sprzedaje książki na giełdzie jest nie poważny kiedyś chciał sprzedać mi książke do audi za 80 zł a co najlepsze książka była xerowana zrobiona na orginał ja do niego mówie że za taką cene to można kupić książke nową nie xerowaną w księgarni technicznej a on jak zaczą sie drzeć na mnie i kląć myślałem ze zwariował ,od tamtej pory już tam nie zaglądam