Auto: Audi 100 C4 Avant
Wysłany: Wto Sie 07, 2007 19:33
Mi sie flaki wywracają na to rondo i tych powalony..... drogowców. Omijam to rondo z daleka. Jak jade z miasta to staram sie jechać starą Kaliną przy kościele SW Anieszki w góre i tak juz ze 2 miechy jeżdze zeby spokojnie bezstresowo dojechać na Ruckemana.
A ta woda na tym rondzie to nie bedzie spływac tak wiec po 1 zimie po tym pięknym nowym asfalcie zostanie wpomninie.
podejrzewasz przynajmniej co to może być czy tak w ciemno
?
zaproszenie na komende na polnocna....
tam mnie przesluchaja w sprawie tego wykroczenia, spisza moje zeznania itp... normalna procedura przy odmowie przyjecia mandatu...
fakt ze mozna pojsc i skorzystac z "odmowy do skladania wyjasnien"...
Auto: Audi 100 C4 Avant
Wysłany: Sro Paź 17, 2007 15:17
Jadąc od Grafa w kierunku Andersa przed rondem są 3 pasy.
1. Do skretu w lewo
2. Do skrętu w lewo i prosto
3. Do jazdy na wprost i w prawo.
Jak sie już skreci na rondzie w lewo robią sie 4-ry. 2 do Mełgiewskiej i 2 do Andersa.
Dzisiaj mało mnie jakieś babsko w swojej skodzi nie przestawiło i jeszcze miała pretesje.
I teraz pytanie za 100 punktow.
Czy jeśli ktoś mi wjedzie w bok to bedzie to moja wina czy tego kogoś.
Bo z tego co sie orietuje to jesli są 2 pasy do skretu w lewo to skrejny prawy jest przeznaczony do jazdy za krzyzowaniem w prawo.
Czy ja zle rozumuje.
KIT GTO mozesz to kjakos na szkicowac na orazku??Jak i co bo niełapie dokładnie, a czesto tam jezdze, i kiedys pytałem niebieskich o to to mi co innego powiedzieli znow.
A takich rond pokreconych jest wiecej w Lublinie i trzeba uwazac