tak zeby pasilo do N70 moze byc od byle czego... chcialbym ztestowac czy jest sens z tego korzystac.. bo poki co to wg mnie najgorsza rzecza do jakiej jest n70 to dzwonienie
DzienX!
szkoda ze nie moge dac pomogl... ale trudno... wszystko juz lata... sciagnalem nawet POI czyli miedzy innymi fotoradary, radary przenosne, suszarki sa tez agencje tow. i multum innych punktow... fakt ze pokrycie polski (mapa) nie jest zbyt szczegolowa ale w polaczeniu z CB bedzie wypas...
Auto: ropniak
Wysłany: Nie Sie 19, 2007 11:11
Trzeba było zapytać między swoimi mam wszystko od ręki na miejscu.
Co do odbiornika to tylko nokia jest najlepszy(używałem dlatego wiem co pisze).
Jeśli chodzi o mapy to nigdy na noki nie będziesz miał dokładnych map,bo tylko TomTom działa na symbianie.Automapa jest najdokładniejsza na symbiana jeszcze nie ma dlatego przesiadłem się na Palmtopa.
Auto: ropniak
Wysłany: Pon Sie 20, 2007 09:31
msjk napisał/a:
Jakich odbiornikow jeszcze uzywales oprocz nokii ?
Nokia LD-3W (najlepszy)
Nokia LD-1W
Navibe Sirf Star III (poprawny)
Teraz mam w palmie wbudowany to już nie to samo co Nokia.Poprostu nokia szybki start ma i szybko namierza,nawet jak traci sygnał np.W tunelu to zaraz po wyjechaniu jest już sygnał.Używałem tylko tych odbiorników na bluetooth.