eee Maciuś czemu odrazu cziter Ja poprostu czerpie dochody z tej gry bot sobie biega i expi zdobywa lvl i kase dropi cenne itemki a to wszystko sprzedajesz na ebay lub kase na allegro
Do momentu gdy ludzie bedą wykładać grubą kase za max lvl konto bedzie sie opłacać botowac np konto na max lvl 80 wyfarmione to ok 500 euro czasem nawet lepiej
I dlatego dałem sobie spokój z MMORPG, człowiek lata napieprza po pare godzin by coś zdobyc podbic postac, złapac skille potem PVP i przychodzi taki co wejdzie raz na tydzień i pozamiatane, ale rób chcesz. Tak BTW Lineage czy Tibia ????
Dziś chciałem załatwić sprawe z internetem. Zadzwoniłem do it-net. Jako, ze na stronie pisze, ze w S.M. Kolejarz [czyli u mnie] montują neta, czyli byłem w połowie przekonany, że będę miał tego neta 7Mb/s. Niestety, zapytałem się czy na S.M. Kolejarz na kruczkowskiego da rade podłączyć, to powiedzeli mi że w tych rejonach nie robią To po piiiii tam jest napisane, na pierwszym miejscu KOLEJARZ?
Pojechałem więc do netii. Niestety, konsultant od neta skończył pracę. Była godzina po piętnastej To o której kuźwa ja mam przyjechać? Ludzie pracują o tej porze. Rozumiem do 18 ale do 15? Więc jadę do TP. Po drodzie zobaczyłem billboard z wierlką oczojebną informacją "Internet 1Mb/s już za 28zł miesięcznie!". Więc bez wachania pojechałem do punktu TP/Orange. Wziąłem sobie tą ulotkę, gejostrady, patrzę a tam w jednej kolumnie pisze: "1Mb/s > umowa na 3 lata!!;o, pierwszy miesiąc faktycznie 28zł. Drugi trzeci 38zł, a reszta 66zł" żenada. Konsultant poiwedział mi to, co było w ulotce napisane.
[ Dodano: Pon Sie 20, 2007 23:48 ] http://www.lubman.pl/cennik_lacza_stale 2-ga propozycja. Cennik kosmiczny, ale obok widać jakąś promocję. 10Mb/s za 29zł [1-wszy rok] drugi rok 59zł. Kozacko by było