Auto: Bolid
Wysłany: Sro Sie 22, 2007 13:11
W motocyklach coś takiego się robi więc warto do jakiegoś serwisu motocyklowego zajechać i sie zapytać czy przypadkiem koła samochodowego by nie dało rady.Na energetyków przy salonie hondy jest serwis wiec możesz sie tam zapytać, a jak nie to do jakiejś większej firmy zajedź.tam myślę ,że mogą to mieć chociaż pewności nie mam.
Auto: quattro ;-)
Skąd: Czuby Pomógł: 5 razy Dołączył: 15 Wrz 2004 Posty: 359
Wysłany: Czw Sie 23, 2007 12:36
lecisz od lublina wlatujesz na rondo lecisz na ulice rejowiecka i caly czas prosto do kolejnego ronda i tam lecisz prosto ( na dorohusk) potem po lewej mijasz stacje lotos wlatujesz na wiadukt i skrecasz w lewo i caly czas prosto po lewej mijasz WODR i dalej prost 2 fajne zakrety po prawej szkola i po lewej stronie tablica wywazanie kol na samochodzie powinienes trafic
_________________ Nie, nie, prędkość była OK... tylko zakręt trochę za ciasny.
Auto: Audi A4 2.4 Q
Wysłany: Wto Sie 28, 2007 10:17
Po przejściu z 15" na 17" mam bicie na kierownicy takie jak przy niewyważeniu. Doczytałem się, że takie dynamiczne doważanie może załatwić sprawę, jeżeli nie, będę szukał innej przyczyny:/
Felgi są nowe i siedzi na nich już 2gi komplet opon (więc winę krzywych felg i kiepskich opon można wykluczyć), wszystko było wielokrotnie wyważane i bicie dalej jest...