chlopocze czego mi nie powiedziles tego na miejscu byles odemnie 3m i milaczles, twoja corse to zjem na sniadanie , moze bys strzelil jakies 17 wysokie
wiem że zjesz
ale dajej jestem zawidzony Twoimi czasami :]
i nie strzeliłbym więcej niż 17 może
ale na pytanie nie odpowiedziałeś
co na starcie sie działo że tyle traciłeś...
bo ogólnie chyba dochodziłeś tego fiaciora
_________________ Przejeżdżam przez Inżynierską w 7.19 sek, a TY ???
Auto: z3 w częściach
Skąd: Świdnik Pomógł: 5 razy Dołączył: 15 Maj 2005 Posty: 1002
Wysłany: Sob Sie 25, 2007 17:04
pilachgt napisał/a:
a ja spalem
napiszcie kto jakie czasy mial.
a co do czasu 15,policja to rzeczywiscie bidnie jakos troszeczke.
jak krystian??
crx ogolnie (nie wiem jak bylo potem bo dosc szybko ucieklem)cos kolo 12,8 ale z tego co mowil mial problemy z oponami, byla 11 (ale w wykonaniu huberta na r1 smieszna sprawa bo sprzeglo miala kijowe i zebatke wielkosci tylnego kola vmax delikatnie ponad 200 i zrobil mimo wszytko 11 i tak zastanawiam sie ze w takim razie 10s z bemowa motocykli z turbo ktore dysponowaly duzo wieksza moca to smieszne wyniki, tu chyba najbardziej liczy sie ogarnianie sprzetu choc ja jako osoba ktora poraz pierwszy w zyciu jezdzila na motocyklu nie jestem zbyt kompetentny do wypowiadania sie na ten temat(150 koni i takie przelozenie potrafi zapewnic strzal adrenaline przynajmniej dla mnie ) ja dzis zrobilem autem luka325 13,50 w przejazdach testowych na ciut za malo napompowanych slikach a on zrobil w koncu wysoka pierwsza 12, autem drogiego kolegi udalo sie wycisnac 13,9 (bez totalnej trakc. zmielona 1 i dwa) kilka slow o zawodach
-chwilami nudno komentator slaby
-moglo by byc jeszcze troche wiecej aut(choc troche ich bylo )
-bardzo wazne jak dla mnie trakcja byla gorsza niz w Starachowicach jakies kamyczki itp no chyba ze sie myle
-pogoda bardzo fajna choc troche wietrzysta
Auto: .
Skąd: Polska Pomógł: 18 razy Dołączył: 14 Wrz 2004 Posty: 2020
Wysłany: Sob Sie 25, 2007 17:58
Krystian 12.8 a później coraz gorzej aż do 14.00
Niestety krysio jeździł z usterką (którą niestety znaleźliśmy po zawodach) i jeździł crx w trybie awaryjnym... ale nie przeszkodziło to w zdobyciu 1msc w klasie i 3 w outlaw
najlepszy czas zawoadów to 10.20 bodajże w jakimś czerwonym dragsterze
oberwaly sie kable od czujnika temp. i krysio jezdzil na awaryjnym systemie caly czas ze spora iloscia kucykow mniej pod maska...klase wyjol i chyba 3 czas w klasie open.
Ogolnie najwiekszy popis dal misiek gej bo o maly wlos a by dacha zaliczyl
open wygral dragster ten czerwony, drugi civic 5gen 1.5T 3krysio ale czasy marnawe przez ten czujnik.
Dobrze zamiatala tez e36 m3 robiac chyba et 12:96 i Mesio 124 z podtlenkiem co zlal tego zielonego muscle cara i mial 13:17...
Najlepszy czas wykrecil czerwony dragster et10:17 chyba lub cos kolo tego...
Ogolnie kto nie byl niech zaluje, nie duzo osob ale impreza bardzo fajnie zorganizowana, czasem wnerwialy fdlugie przerwy miedzy startami poszczegolnych klas ale i tak atmosfera i frajda lepsza niz na Bemowie.
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
Ogolnie najwiekszy popis dal misiek gej bo o maly wlos a by dacha zaliczyl .
ehh nic nie mów,siedząc na prawym miałem serce w przełyku.Jak to dobrze że w gejowozie jest ta elektronika.....
Rysiek napisał/a:
Ogolnie kto nie byl niech zaluje, nie duzo osob ale impreza bardzo fajnie zorganizowana, czasem wnerwialy fdlugie przerwy miedzy startami poszczegolnych klas ale i tak atmosfera i frajda lepsza niz na Bemowie.
Potwierdzam!
Bardzo fajna imprezka,mimo tego iż nie było zbyt wielu zawodników