Wysłany: Pią Wrz 07, 2007 20:40 POTRZEBNA PILNIE POMOC !!!
Witam,
Mam straszny problem, posypal mi sie alarm w furce i odcinka wachy na amen odciela mi doplyw paliwa.
Czy znacie dobrego elektryka, który moze jutro podjechac i zdemontować alarm / sprawdzic czy bezpiecznik w alarmie nie wysiadl. Jestem na maxa zdesperowany bo w niedziele musze wyjechac z Lublina
Auto: Audi A4 Avant
Skąd: Czuby Pomógł: 4 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 150
Wysłany: Pią Wrz 07, 2007 21:34
Siema, elektrykiem nie jestem, ale kilka razy zakładałem alarm, wiesz wogóle gdzie masz centralke alarmu? dobierz się do niej, odepnij zasilanie alarmu i wtedy juz nie odetnie Ci zapłonu.
Siema, elektrykiem nie jestem, ale kilka razy zakładałem alarm, wiesz wogóle gdzie masz centralke alarmu? dobierz się do niej, odepnij zasilanie alarmu i wtedy juz nie odetnie Ci zapłonu.
Hey dzieki za odzew, to samo powiedzial mi gosciu ktory to zakladal (akurat jest w Reichu) tylko ze nie mam kluczy aby odkrecic deske, wiec i tak potrzebuje namiar na jakiegos speca...
panowie potrzebuje pilnie pomocy, wjechalem dzis typowi w d...ę ( bez skojarzeń ) i zbiła mi sie lampa, nie macie moze na zbyciu lampy do B3 od strony pasażera jakoś niedrogo?? jak coś to piszcie prosze na gg najlepiej zależy mi na czasie, z góry dziękuje
_________________ pranie tapicerki samochodowej
info na pw
panowie potrzebuje pilnie pomocy, wjechalem dzis typowi w d...ę ( bez skojarzeń ) i zbiła mi sie lampa, nie macie moze na zbyciu lampy do B3 od strony pasażera jakoś niedrogo?? jak coś to piszcie prosze na gg najlepiej zależy mi na czasie, z góry dziękuje