Najlepsze sa zdania :
''Samochód jest absolutnym hitem z bólem serca go sprzedaje ''
''Wszędzie gdzie nim pojechałem robiło wrażenie i wzbudzało zainteresowanie, nawet za granicą''
''Nikt nie wiedział co to jest za auto ponieważ nigdzie nie ma znaczka Hyundaia jest tylko na kierownicy i silniku. Dużo ludzi myliło go z Calibrą lub Mitsubishi ''
''Mój kumpel, który jeździ drogim luksusowym BMW stwierdził, że to jest fajne autko za małą kase.''
o jaaaaaaa ale zajebisty Hiunday...obczajacie!!!Myslalem ze to Calibra bo normalnie jak dwie krople wody...11 000zl. kupuje go bo tak sportowego wozu nigdu nie widzialem...jestem w szoku...a ta dzielona kanapa i te wycieraczki w kolorze nadwozia...poprostu HIT,ale mi bedziecie zazdroscic!!!
Kfaku,Macior ale bede Was killował!!!
P.S. a moj kolezka od zawaliscie drooogiego i eksluzywnego Mesia stwierdzil ze jak za darmo taki TUNINK...
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
Auto: zbieram na TT
Wysłany: Pon Lut 07, 2005 12:11
ale ma sportowe zawieszenie już sobie wyobrażam jak on miał na serii a ta zwiększona moc chodź seria to 90 koni to pewnie przez ten wlot się troche zwiększyła
"wlew paliwa otwierany przyciskiem koło fotelu kierowcy" no no....
"lakierowane wycieraczki pod kolor auta 4 sztuki przód i tył" tego to nie wiedzialem... w hjundaju sa 3 wycieraczki z przodu czy 2 z przodu i 2 z tylu??????
"lakierowane wycieraczki pod kolor auta 4 sztuki przód i tył" tego to nie wiedzialem... w hjundaju sa 3 wycieraczki z przodu czy 2 z przodu i 2 z tylu??????
Czytaj dokładnie !!!Przeciez pisze wyraznie ze to HIT TUNINKU
modart napisał/a:
"PROSZE PRZESYŁAĆ PROPOZYCJE CENOWE ZAPEWNIAM ŻE ROZPATRZE KAŻDĄ I IDZIE SIĘ ZE MNĄ DOGADAĆ "
Jak to było w "Chłopaki nie płaczą"? "...Chcesz ze mna interes ubić?Ja bym z Tobą muchy w kiblu nie ubił"
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001