Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 07:10 Mini Max 23. 09. 2007 Tor Lublin
W niedziele planowany jest kolejna impreza z cyklu wakacyjnych Mini Maxów
Wszyscy chętni są zapraszani do wzięcia udziału, lub kibicowania
start imprezy planowany na godzinę 11
dokładniejsze info dodam na dniach
_________________ Przejeżdżam przez Inżynierską w 7.19 sek, a TY ???
23 września lubelski tor przy ul. Zemborzyckiej wezmą we władanie właściciele czterech kółek. ZO PZM zaprasza od godz. 11:00 na czwartą rundę kartingowych mistrzostw strefy centralno-wschodniej , ostatnią rundę wakacyjnych mini sprintów, otwartą dla wszystkich zainteresowanych, rewię starych samochodów, pokazy wozów rajdowych, terenowych i wyścigowych. Na miejscu będzie też można skorzystać z porad rzeczoznawców PZM. Współorganizatorami są Automobilkluby Lubelski i Chełmski.
nieco więcej informacji
No to szykuje się poważna impreza. Trzeba być. Ciekawe kiedy się skończy jak na tor mają wyjechać samochody na mini max i kartingowcy, a wydaje się, że będzie dużo zawodników na mini maxie ze względu na zakończenie cyklu. Zapowiada się interesująco.
startuj tym co masz w podpisie
i tak najlepsza impreza była jak ja startowałem r5 turbo nitro kłatro1.1 a zell swoim isuzu trooper, i tego(chyba)nic nie przebije
do zobaczenia wszystkim jutro
no i po imprezie
pogoda dopisała jak marzenie
duuużo widzów, sporo startujących, dodatkowo gokarty, 4x4 i motocykle
wydaje mi się, że nikt z osób które zjawiły sie na torze, nie żaluje czasu tam sędzonego
ogrom znajomych, jak dla mnie nie sposób było się nudzić
mam również nadzieje, że kolejna impreza odbędzie się już niedługo, gdyż frekwencja za każdym razem jest coraz większa
jeszcze raz gorąco zapraszam wszystkich amatorów 4 jak i 2 kółek do odwiedzania toru lublin w dniach imprez