Auto: znalazlem na otomoto ;)
Skąd: Śródmieście Pomógł: 24 razy Dołączył: 03 Maj 2004 Posty: 3578
Wysłany: Pią Wrz 21, 2007 16:44
a co ile bedziesz wymienial tak drogi olej?
bo ja tam wole kupic gorszy olej i wylac go zanim dojdzie do granicy przepracowania, niz jezdzic XXX km tylko dlatego ze wydalem 300pln na olej
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Pią Wrz 21, 2007 22:49
ja mam aktualnie w smigielku EDGA 10w-60 (jak pojechalem na wymiane to mowili ze przesadzam bo to olej do emki ale klient nasz PAN)...
subiektywnie jestem zadowolony a w Makro do 4 litrowego opak dawali t-shirt gratis takze mam przy jednej wymianie 2 t-shirty
ja mam aktualnie w smigielku EDGA 10w-60 (jak pojechalem na wymiane to mowili ze przesadzam bo to olej do emki ale klient nasz PAN)...
subiektywnie jestem zadowolony a w Makro do 4 litrowego opak dawali t-shirt gratis takze mam przy jednej wymianie 2 t-shirty
Też latam na edge 10w60 i zmieniam co 7 tyś.Siwy dobrze gada,lepiej wlać tańszy i po prostu spuścić go wcześniej....
Auto: z3 w częściach
Skąd: Świdnik Pomógł: 5 razy Dołączył: 15 Maj 2005 Posty: 1002
Wysłany: Sob Wrz 22, 2007 17:24
ja uzywalem 300v competition placilem 100 za 2 litry ogolnie ok bo nie mialem wytluczonego vanosa jeszcze !! kolega LUK325 zalal LE MANS i zlal go po miesiacu po kilku przejazdach na 1/4 vanos darl sie jak glopi po powrocie na castrola TWS wszytko wrocilo do normy LE MANS odpada w naszych warunkach klimatycznych bezsens 300V ma ladny apetyczny zapach no i nie mialem zastrzezen, wczesniej mialem EDGE 0w/40 to przy palowaniu na wyzszych obrotach troche mi go wciagalo z motulem (troche ina konsysten) mniej go ubywalo(choc ciezko ocenaic olej dopuki silnik sie nie zatrze ) a i jak kupisz go w 2 masz fajne pamiatkowe metalowe zbiorniczki