Auto: ropniak
Wysłany: Pią Wrz 21, 2007 12:48 Gdzie tanio kupię komputer?
Poszukuję jakiegos małego sklepu żeby złozyc jak najtanie średniej klasy komputer,gdzie maja kupe podzespołów niekoniecznie najnowszych(najdroższych),tylko mogą być sprzed roku nawet .Bo wszędzie w tych duzych sklepach tylko najnowsze komy sprzedają a mi taki nie potrzebny i nie ma taniej niż 1200zl.Chce złożyc kompa mniejwięcej takiego,zaczynam od najbardziej ubogiego :
- 2,4Ghz proceror(lub większy)
-dysk twardy ok.80Gb(lub większy)
- pamięć Ram 512MB DDR2 (lub więcej)
-karta dzwiękowa zintegrowana na płycie
-karta graficzna też jakaś średniej klasy
-DVD nagrywarka.
Wiem ,że sa to parametry sprzed roku czy dwoch,ale o taki komp własnie mi chodzi.Za ile najtaniej złoże takiego kompa i może polecacie jakiś sklepik.Najlepiej jakbym w 800zł sie zmieścił.
Chetnie też bym niedrogo kupił oryginalnego windowsa do tego od razu.
Ja mam składanego kompa. Znajmy, informatyk polecił mi skep COMP na Narutowicza 21 i 1-go maja 4c.
3 lata temu za kompa AMD 2.8GHz, 1GBramu i NVidia 6600GT i takimi pierdółkami [razem 9 częci, chyba wszystkie częci tam kupiłem] dałem niecałe 2 i pół koła.
Auto: audi cabs 2.6 V6
Wysłany: Sob Wrz 22, 2007 15:00
sklep Return ul.Kościelna 5a >>>> http://www.return.com.pl <<, tam są ceny niższe niż w Vico , wiem bo składałem niedawno kompa i robiłem analize rynku Tam powinni Ci coś doradzić i złożyć w tej kasie
_________________ W życiu piękne muszą być dwie rzeczy - kobiety i samochody. Od zawsze otaczały nas piękne kobiety. Piękne samochody musimy tworzyć sami.
Przypomiała mi się jeszcze jedna miejscówka Koleżka koleżki handluje poleasingowym sprzętem (siemens, hp, compaq i inne markowe gówno), kupiłem od niego już trochę śmiecia i wszystko jaknajbardziej oki, jak dojechać ???? Prosto Jadąc Męczenników Majdanka w kierunku Świdnika mijamy cmentarz i przed Danelczykiem skręcamy w lewo na Głusk, jakieś 400-500m po prawej za zakrętem masz szyldy Odzież ochronna i to właśnie tam.
sklep Return ul.Kościelna 5a >>>> http://www.return.com.pl <<, tam są ceny niższe niż w Vico , wiem bo składałem niedawno kompa i robiłem analize rynku Tam powinni Ci coś doradzić i złożyć w tej kasie
jak ja szukalem kompa to najlepsze ceny mieli w rekomie.