FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: johny
Czw Lip 18, 2013 17:49
6 kwietnia 2008 - samochodowo, rockowo i ... na Poziomie!
Autor Wiadomość
prezes 
drifter

Wysłany: Nie Mar 30, 2008 15:29   6 kwietnia 2008 - samochodowo, rockowo i ... na Poziomie!

W niedzielę 6 kwietnia Automobilklub Chełmski organizuje Samochodowy Mini Sprint o Puchary Ośrodka Szkolenia Kierowców KULKA. Impreza rozpocznie się o godz. 14:00 na Torze Lublin i będzie piątą rundą Mistrzostw Okręgu Lubelskiego w Mini Maxach.
Impreza jest dostępna dla wszystkich chętnych chcących poczuć smak adrenaliny i w bezpiecznych warunkach podnieść swoje umiejętności w prowadzeniu samochodu –wystarczy prawo jazdy kierowcy i dysponowanie sprawnym, ubezpieczonym samochodem. Na uczestników będą czekały cztery próby sprawnościowe, zorganizowane w podobny sposób jak na ostatniej rundzie. Na najlepsze trójki w klasyfikacji generalnej czekają puchary, najlepsze trójki w klasach i najlepsi debiutanci otrzymają medale, a wśród wszystkich uczestników zostaną rozlosowane nagrody rzeczowe.
Nietypowe będzie tym razem zakończenie imprezy, uroczystość ta nastąpi bowiem nie na torze, lecz ... w klubie Poziom po koncercie grupy Myly Ludzie, która w finale zaprezentuje utwór pod tytułem „Chełmski Automobilklub”. Rozpoczęcie koncertu planowane jest na godz. 19:30 – miłośników dobrego rocka i sportów samochodowych zapraszamy do klubu Poziom przy ul. Langiewicza 16. Przed i po koncercie na telebimie będzie można obejrzeć najciekawsze filmy rajdowe z sezonu RSMP ‘2007.
Ostatnio zmieniony przez EwuSka Czw Kwi 03, 2008 07:42, w całości zmieniany 2 razy  

Simonides6 
znawca

Wysłany: Nie Mar 30, 2008 16:08   

troszke poźno, ale czego to sie nie robi dla małego conieco <cfaniak>

Patrick6 
znawca

Wysłany: Nie Mar 30, 2008 16:35   

Hehhe fajnie... :) A jak to bedzie z tym koncertem ile bilet albo coś ??

prezes 
drifter

Wysłany: Nie Mar 30, 2008 22:21   

Uczestnicy mini sprintu - wjazd na koncert free!!! Pozostali tylko 5 zeta - naprawdę warto!!

kolczyk_lbn6 
znawca

Wysłany: Pon Mar 31, 2008 15:11   

wielkie wyrazy uznania dla organizatorów. Pomysł połączenia imprezy na torze z imprezą w klubie to moim zdaniem strzał w 10-tkę. Ja napewno przyjade na tor, ale co do wieczora cięzko powiedziec, ale chętnie zobaczyłbym jak to wszystko wyjdzie ;)

www.auto-szlif.pl - NOWA STRONA!!! ZAPRASZAM!!!

prezes 
drifter

Wysłany: Pon Mar 31, 2008 23:05   

Sebastien Ogier na Torze Lublin!!

W niedzielę około godz. 12tej na Torze Lublin pojawi się Sebastien Ogier. Podopieczny Sebastiena Loeba, zwycięzca Rajdu Meksyku w klasyfikacji JWRC będzie pomagał Marcinowi Łepikowi w ustawieniu zawieszenia przed Rajdem Krakowskim, który Marcin pojedzie samochodem Citroen C2 S1600. Popularny "Ciapek" planuje pojechać tym samochodem wszystkie rundy tegorocznych RSMP, w planie jest także start w Rajdzie Niemiec.
- Cieszę się, że udało mi się przekonać Citroena i Totala do wsparcia moich startów. Sponsorzy docenili mój agresywny styl jazdy i widzą we mnie wielki potencjał. Po wprowadzeniu w roku 2010 zakazu startów samochodów WRC w mistrzostwach świata mam być drugim obok Loeba kierowcą fabrycznym Citroena - powiedział Marcin Łepik.

HaGie6 
prawdziwy tuner
Pomylone Gary

Wysłany: Pon Mar 31, 2008 23:12   

prezes napisał/a:
Sebastien Ogier na Torze Lublin!!

W niedzielę około godz. 12tej na Torze Lublin pojawi się Sebastien Ogier. Podopieczny Sebastiena Loeba, zwycięzca Rajdu Meksyku w klasyfikacji JWRC będzie pomagał Marcinowi Łepikowi w ustawieniu zawieszenia przed Rajdem Krakowskim, który Marcin pojedzie samochodem Citroen C2 S1600. Popularny "Ciapek" planuje pojechać tym samochodem wszystkie rundy tegorocznych RSMP, w planie jest także start w Rajdzie Niemiec.
- Cieszę się, że udało mi się przekonać Citroena i Totala do wsparcia moich startów. Sponsorzy docenili mój agresywny styl jazdy i widzą we mnie wielki potencjał. Po wprowadzeniu w roku 2010 zakazu startów samochodów WRC w mistrzostwach świata mam być drugim obok Loeba kierowcą fabrycznym Citroena - powiedział Marcin Łepik.

buhehehehe <lol>

polll6 
drag czempion

Wysłany: Pon Mar 31, 2008 23:21   

ostro :D

"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce :-) "

DeeS6 
technical monster
VTS powaa forever !

Wysłany: Pon Mar 31, 2008 23:23   

hsasahhahahaha:D <spoko>

cos mi sie przypomnialo :D

Zell6 
Specjalista

Wysłany: Wto Kwi 01, 2008 00:20   

no tak, 1 kwietnia i się wszystkim na żarty zbiera

Konrad6 
drifter
:)

Wysłany: Sro Kwi 02, 2008 08:48   

Jest możliwość aby pojechac bez pewnej cześci karoserii? <rotfl> <rotfl> <rotfl>

doktor2006 
Uczy sie pisac

Wysłany: Sro Kwi 02, 2008 11:06   

ile wpisowe? bo albo nie napisali albo nie doczytalem, w sobote mam rajd, ale na niedziele na 12 sie wyrobie ;]

Ostatnio zmieniony przez Sro Kwi 02, 2008 11:10, w całości zmieniany 1 raz  

DeeS6 
technical monster
VTS powaa forever !

Wysłany: Sro Kwi 02, 2008 18:01   

pilachgt startujesz w niedziele ??

wpisowe 20 zł dla nie zrzeszonych 15 dla czlonkow akch.

pilachgt6 
prawdziwy tuner

Wysłany: Sro Kwi 02, 2008 18:08   

DeeS napisał/a:
pilachgt startujesz w niedziele ??

wpisowe 20 zł dla nie zrzeszonych 15 dla czlonkow akch.

mialem startowac, ale wychodza fuckupy 4turbo i wlasnie oddala sie moj start

DeeS6 
technical monster
VTS powaa forever !

Wysłany: Sro Kwi 02, 2008 19:04   

Apropo prob...

Prezesie bo ostatnio nasze proby ktore byly na mini maxie w lbn nie przesly

cytuje

Proba nr 26

prezes napisał/a:

26 - fajna, choć też nieco przydługa, do wykorzystania 6 kwietnia;

Co zrobimy z tym fantem ?:)