FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Techmax dobry, techmax zły?
Autor Wiadomość
BigHead 
Nowiciusz ;>

Wysłany: Pon Mar 03, 2008 18:40   

ja rozniez o Techmaxu nie mam zlego zdania wrecz przeciwnie :) chlopaki znaja sie na robocie ale i cenia sie( dobry fachowiec sie ceni) ale to chyba jasne ze kazdy woli wylozyc troszke wiecej $$ i miec zrobione niz jezdzic i klacic sare niby szpecom ;)

ps. a co do mocy wychodzacych na hamowni to nie miejcie pretensji do TTomka:) jesli macie obawy ze jest zle mierzy wiec nie jezdzijcie i nie hamujcie a przedewszystkim nie gadajcie :) takie jest moje zdanie

pozdro :)

Junior6 
Specjalista

Wysłany: Pon Mar 03, 2008 19:10   

Szkoda że nikt sie nie podjął sprawdzenia hamowni, tak jak TTomek mówił ( hamowanie auta w techmaxie i DTgas )... Jestem mega ciekawy czy by była jakaś wielka różnica... Moim zdaniem nie.

stux 
znawca

Auto: 205mi16
Wysłany: Nie Mar 09, 2008 17:58   

TTomek napisał/a:

... cały lubelski tuning , za wyjątkiem kilku osób, wygląda na jedno wielkie bicie piany i jeżdżenie po innych chyba , że ktoś będzie chciał się dotknąć waszych "fur" ZA DAAARMO... wtedy będzie git... a najlepiej jak Wam jeszcze zapłaci <idea> za to , że zdecydowaliście się za postawienie u niego auta <rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl>

Brzmi to dosc sensownie :]

Z checia przekonam sie osobiscie jak wyglada hamowanie w Techmaxie.

Ktos zna cene, ilosc pomiarow, czy jest mozliwosc hamowania w sobote?

GALLERY
Ostatnio zmieniony przez stux Nie Mar 09, 2008 17:59, w całości zmieniany 1 raz  

DeeS6 
technical monster
VTS powaa forever !

Wysłany: Nie Mar 09, 2008 18:05   

stux napisał/a:
Z checia przekonam sie osobiscie jak wyglada hamowanie w Techmaxie.

Ktos zna cene, ilosc pomiarow, czy jest mozliwosc hamowania w sobote?

Bede sie chcial umowic w tym tyg na hamownie. Napisalem juz PW do TTomka. Ktos jeszcze reflektuje ?

stux 
znawca

Auto: 205mi16
Wysłany: Nie Mar 09, 2008 18:34   

Ja tez jestem jak najbardziej chetny tyle, ze moge wylacznie w sobote :( (i w dodatku nastepna odpada)

Ale jak sie czegos Dees dowiesz na temat Techmaxu to rzuc info tutaj albo pw:)

GALLERY
Ostatnio zmieniony przez stux Nie Mar 09, 2008 18:35, w całości zmieniany 2 razy  

Misiek_lbn6 
streetracer

Wysłany: Nie Mar 09, 2008 19:39   

hamowanie chyba okolice 70zł, 1 pomiar, w soboty chyba też da radę :)

DeeS, nie pisz pw tylko dzwoń ;)
Ostatnio zmieniony przez Misiek_lbn6 Nie Mar 09, 2008 19:40, w całości zmieniany 1 raz  

pilachgt6 
prawdziwy tuner

Wysłany: Pon Mar 10, 2008 13:44   

co do hamowni tomka to bylem przy hamowaniach 2 samochodow.
dawno temu mojego punto i golfa leszka.
prownania nie mam z innymi hamowniami, ale wynik w obydwu autach wyszedl bardzo realny.
u mnie 128 koni u leszka 160.

gdyby tomek mial hamownie 4x4 to audi, subu i evo bylyby dawno tam shamowane - a dlaczego?
dlatego ze ma dobre ceny i jest blisko.
nie bierzcie tego jako reklame - bo jedyna usluga wykonana przez tomka przy moim samochodzie to wlasnie bylo hamowanie do ktorego nie mialem zadnych zastrzezen.

Brzozka6 
Nowiciusz ;>

Wysłany: Sro Mar 12, 2008 23:42   

Na temat TECHMAXu słyszałem więcj dobrych niż złych opinii. Wysłałem tam jakiś czas temu znajomego (mimo, iż sam wcześniej nie korzystałem z ich usług) i jest zadowolony.

ps. co to za zwyczaje,żeby warny dawać w off topie?

TTomek6 
Nowiciusz ;>

Wysłany: Pią Kwi 04, 2008 22:19   

Michał napisał/a:
Za przyzwoleniem admina, napiszę jedno zdanie, dla aktualnych i przyszłych klientów Techmax Tuning.

Wystarczy spojrzeć na treść i poziom wypowiedzi TTomka reprezentującego firmę TECHMAX TUNING, i już mamy obraz całej firmy ... <boisie> <krzyk> <dobani>

A hamownia jest także w http://tuning.dtgas.pl/ <spoko>

Pozdrawiam. :)

possać mi możesz kolego Mass , pod warunkiem , że zęby umyjesz...

i to było ostatnie moje zejście do Twojego poziomu , gdyż wiem że w następnym etapie zgnoisz mnie gdyż jesteś mistrzem na swoim poziomie...

Poziom osób pracujących w TT (a jest ich 5) nie ma nic wspólnego z poziomem do jakiego należy zejść aby z "tobą" polemizować... miast klawiatury czep się ptaka...lepiej jak Cie nazwą dzieciobójca (na ścianie) niż reproduktorem...cały kraj na tym zacznie zyskiwać z czasem podnosząc IQ kolejnych pokoleń eliminując twoje geny....

Kamil6 
Specjalista

Wysłany: Pią Kwi 04, 2008 23:45   

ja wiele razy wstawiałem auto do TTomka z mniejszymi i poważnymi usterkami elektroniczno-mechanicznymi,również jak uturbiałem C20Ne zawsze pomógł dobrą radą - Za darmo! . Nie zawaham sie polecić ten zakład...
pozdrawiam

Odpowiedz do tematu