jezeli chodzi o neo to ja nie czekalem dlugo
przymiarki tez nie trwaly dlugo ale ja inaczej to troszki rozegralem
nie zostawialem im samochodu do ich dyspozycji tylko czekalem razem z autkiem i patrzylem co robia. bylem tak kilka razy i plastiki dostalem praktycznie od razu ale...
wlasnie jest to ale
nie sa spasowane wiec troszki pracy mnie czeka to po pierwsze
po drugie mialem obiecany komplet a dostalem przod i progi a tylu nie chcieli dac. Nie to nie wiecej nie pojechalem
A i jeszcze jedno ja nie zalatwialem nic z konradem tylko chyba z jego ojcem bo z konradem jak bym sie umawial to bym dalej pewnie na przymiarki jezdzil i nic z tego nie mial
ja mam zderzaki z autora i prawde mowiac czekanie juz troche mnie rozbrajalo, ale co najwazniejsze wiedzialem ze zostawiam samochod w dobrych rekach, jak odbieralem zawsze umyty i pachnacy;-), nie zaluje ze pojechalem akurat tam bo jestem bardzo zadowolony. Co z tego ze dostal bym zderzaki, nie bede klamal, ze samodzielny montarz byl by dla mnie utrapieniem a w autoRze mamy full serwis, nawet na zime obiecali zrobic podmianke i co najwazniejsze doprowadzic zderzaki do stanu idealnego, bo wiadomo jak to sie jezdzi po polskich drogach z wystajacymi studzienkami, zapadnietymi fragmentami drogi czy pol metrowymi kraweznikami. W autoRze jest bardzo dobra atmosfera tworzona przez wlascicieli, napewno pojade do nich z kazdym nastpenym samochodem;-)
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Skąd: Śródmieście Pomógł: 24 razy Dołączył: 03 Maj 2004 Posty: 3578
Wysłany: Pon Lis 07, 2005 15:17
ta... brac za darmo cos co jest warte pare set zl i jeszcze marudzic, zreszta, taka mentalnosc polakow ze kazdy by chcial zarabiac kokosy lezac na kanapie i zbijajac baki.
Auto: C2
Wysłany: Pon Lis 07, 2005 16:49
Młotek napisał/a:
a gdzie sie teraz mieści ten AutoR?
a jak oddam im neonka z dziurką w zderzaku (przod) i przyklejonego na hama pianką to mi zrobią?? mi się wydaje ze nie
probuj tez w auto-techu w turce jak mijasz zabudowania i sklepy po prawej jadac w strone jezior zjezdzadz w dol pozniej pod gore i prawie na koncu tej gorki masz bialy nieotynkowany budynek zzielona brama po prawiej, tam tez ci zrobia i chyba taniej niz w autorze;]
probuj tez w auto-techu w turce jak mijasz zabudowania i sklepy po prawej jadac w strone jezior zjezdzadz w dol pozniej pod gore i prawie na koncu tej gorki masz bialy nieotynkowany budynek zzielona brama po prawiej, tam tez ci zrobia i chyba taniej niz w autorze;]
thx za info tylko ze ja mam znajomego ktory pracowal w AutoR ale teraz nie wie gdzie sie on znajduje. Dlatego patrze z mysla o nich. Jak nie wyjdzie tam to sproboje w Auto-Techu
Przydałby mi sie telefon kontaktowy z nowa siedziba AutoR Bardzo prosze, kto wie niech sie zglasza