FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Samochody w szwecji.
Autor Wiadomość
Kuba 
pr0 killer

Auto: Malarz
Wysłany: Sro Maj 10, 2006 15:35   

MXem 1.6 107KM

bodek 
Dyrektor

Auto: maty
Wysłany: Sro Maj 10, 2006 15:38   

to nie masz szans ze zdrowym P205 GTI

Kuba 
pr0 killer

Auto: Malarz
Wysłany: Sro Maj 10, 2006 15:46   

domyslam sie ze nie mam szans,ale wydaje mi sie ze ten czarny ma troche wiecej niz 130 KM

bodek 
Dyrektor

Auto: maty
Wysłany: Sro Maj 10, 2006 15:47   

mozliwe ze ma cos wiecej, kiedys mi jakis gosc ze sklepu peugeota mowil ze siedzi w nim Mi16 z 405 ale ile w tym prawdy jest........

Jaqub 
speed demon
8000K power zenon

Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Wysłany: Sro Maj 10, 2006 20:55   

STM napisał/a:
...tego kolezke z 205 gti strasznie zjechali na forum peugeota 205. Nie potrafil powiedziec jakie przerobki mial zrobione w samochodzie. Podobno lakier tez mu zle polozyli w Polsce. Wg. mnie to mitoman i zapewne ma maks 130 KM z serii ale moze sie myle...

prawda jest taka ze chlopaczyna ma troche hajsu ale go strasznie przepierd*** przynajmniej z lakierem... za maloowanie dal 3klocki a wyglada beznadziejnie... nie zdjeli szyb i przy uszczelkach ma zacieki... nie pomalowali mu listew (poszerzen nadkoli itp)... heble ma profi (chyba w CD robil) duze tarcze sportowe i zaciski (nie wiem z czego ale jakiegos wiekszego puga), w silniku tez mial cos tam dlubane... a co do mocy to nie mam zielonego pojecia ile ma bo nie widzialem auta na rolkach ani wykresu... wiadomo ze najlepiej jest krytykowac... w sumie co ma to ma, jego sprawa i nie ma co bic piany... jak ktos chce to niech sie z nim ustawia na jakiegos streeta i tyle...

Big Head 
drifter

Auto: Rover 200
Wysłany: Sro Maj 10, 2006 21:03   

ten koles byl w kilkq warsztatach( miedzy innymi i u mojego ojca) i chcial malowac ale nikt nie chce malowac podjac sie tego robic bo taka kaszana z tego ze by trzeba bylo wszystko od podstaw robic...ale koles kase ma i tyle...:) i nikt mu ponizej chyba 3.5 tys nie powiedzial, a nawet gdzies mu powiedziali 7 tys :wow: :mrgreen:
4. bedzie MG ZR 160 :D

2amaru 
Nowiciusz ;>

Auto: passat 3bg
Wysłany: Czw Maj 18, 2006 17:53   

Hym no wiec od czego tu zaczac.To jest moj brejdak wiec raczej info mam pewne;) a nie jakies durnowate domysly.Tam siedzi Mi16 1.9 ktory seryjnie bywa w Peugeocie 405 albo BX(citroen).Seryjna moc 148KM od zera do 100-6.94s zmienich tez hamulce na wieksze z 306 GTI no i tak jakies rozporki i spojlery ecosse-peugeot.co.uk lampy z ringami i inne takie.A co do lakieru to tak Waldek w Dysie pomalowal ze wszystko odpadlo;/ nie jego wina ze tu lakiernika znalesc co nie kantuje i cos umie to CUD(mowie rowniez z wlasnego doswiadczenia:)na jakies tam potwierdzenia dale linki do zdjec.Teraz stoi u lakiernika!Jak ktos ma watpliwosci to niech pyta,pisze a glupot nie wypisuje:)Pozdrawiam
a tak go powalony na forum 205
http://www.peugeot205.pl/...ytkownik&id=657
P.S odrazu sa fotki bo cos mi sie zalaczyc nie chce z innej stronki

Munne 
Widać, że się stara
T16 toujours

Auto: 205GTI16V,CTI16V,405T16
Wysłany: Pią Lut 06, 2009 11:57   

O prosze brat tu byl, solidarnosc lekarzy:)

Odpowiedz do tematu