...tego kolezke z 205 gti strasznie zjechali na forum peugeota 205. Nie potrafil powiedziec jakie przerobki mial zrobione w samochodzie. Podobno lakier tez mu zle polozyli w Polsce. Wg. mnie to mitoman i zapewne ma maks 130 KM z serii ale moze sie myle...
prawda jest taka ze chlopaczyna ma troche hajsu ale go strasznie przepierd*** przynajmniej z lakierem... za maloowanie dal 3klocki a wyglada beznadziejnie... nie zdjeli szyb i przy uszczelkach ma zacieki... nie pomalowali mu listew (poszerzen nadkoli itp)... heble ma profi (chyba w CD robil) duze tarcze sportowe i zaciski (nie wiem z czego ale jakiegos wiekszego puga), w silniku tez mial cos tam dlubane... a co do mocy to nie mam zielonego pojecia ile ma bo nie widzialem auta na rolkach ani wykresu... wiadomo ze najlepiej jest krytykowac... w sumie co ma to ma, jego sprawa i nie ma co bic piany... jak ktos chce to niech sie z nim ustawia na jakiegos streeta i tyle...
ten koles byl w kilkq warsztatach( miedzy innymi i u mojego ojca) i chcial malowac ale nikt nie chce malowac podjac sie tego robic bo taka kaszana z tego ze by trzeba bylo wszystko od podstaw robic...ale koles kase ma i tyle...:) i nikt mu ponizej chyba 3.5 tys nie powiedzial, a nawet gdzies mu powiedziali 7 tys
_________________ 1. Ford Fiesta XR2i
2. Ford Fiesta 1.8d
3. Rover 200 SDi
4. bedzie MG ZR 160
Auto: passat 3bg
Wysłany: Czw Maj 18, 2006 17:53
Hym no wiec od czego tu zaczac.To jest moj brejdak wiec raczej info mam pewne;) a nie jakies durnowate domysly.Tam siedzi Mi16 1.9 ktory seryjnie bywa w Peugeocie 405 albo BX(citroen).Seryjna moc 148KM od zera do 100-6.94s zmienich tez hamulce na wieksze z 306 GTI no i tak jakies rozporki i spojlery ecosse-peugeot.co.uk lampy z ringami i inne takie.A co do lakieru to tak Waldek w Dysie pomalowal ze wszystko odpadlo;/ nie jego wina ze tu lakiernika znalesc co nie kantuje i cos umie to CUD(mowie rowniez z wlasnego doswiadczenia:)na jakies tam potwierdzenia dale linki do zdjec.Teraz stoi u lakiernika!Jak ktos ma watpliwosci to niech pyta,pisze a glupot nie wypisuje:)Pozdrawiam
a tak go powalony na forum 205
http://www.peugeot205.pl/...ytkownik&id=657
P.S odrazu sa fotki bo cos mi sie zalaczyc nie chce z innej stronki