Wysłany: Sro Kwi 26, 2006 17:34 Samochody w szwecji.
Czy ktos z Was orientuje sie czy sie oplaca sprowadzac auta ze szwecji? szukalem aut na tamtejszym ebay'u ale malutko ich bylo a niebawem tam uderzam i nie wiem czy nie wrocic jakims autkiem do sprzedania.
czy warto ze Szwecji zawsze ...jedyny kraj w którym auta prawie każde jest bardzo dobrze wyposażone, a i jeszcze bywaja modele niespotykane,a i jeszcze auta te sa najczesciej bardzo zadbane ...ale wybór należy do ciebie
tak jak pisze bodek... w szwajcarii sa rodzyneczki a w szwecji? nie wiem spytam kumpla z roku ktory jest ze szwecji (posiadacz czarnego 205 GTI z biala maska na 17" i szweckich blachach) ....
tez szłyszalem ze mieszka w szwecji....fajne ma felgi
najlepiej autko sprowadzic wlasnie ze Szwajcarii, w dobrym stane zawieszenie, nie katowane autka tak jak u nas no i zawssze full opcja, a w szwecji to niewiem czy tez takie tanie sa samochody
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
Auto: F7P
Wysłany: Sob Maj 06, 2006 20:37
Ma fele i ściga sie ze słabszymi..
Mówił że siedzi tam 2,0 16v nie wiem ile w tym prawdy
Jak podjechałem williamsem.. nie chciał.. bo nie równo w Lublinie i takie tam...
Gdy jechałem dci, który z ledwoscią wkręca sie w 4 tys zaczął sie ścigać..
Gdzie tu logika?
Młody auta jak auta, wszędzie są okazję.. badz dobrej mysli i przywież mi jakąś Hanie z vtec dohc
Ma fele i ściga sie ze słabszymi..
Mówił że siedzi tam 2,0 16v nie wiem ile w tym prawdy
Jak podjechałem williamsem.. nie chciał.. bo nie równo w Lublinie i takie tam...
Gdy jechałem dci, który z ledwoscią wkręca sie w 4 tys zaczął sie ścigać..
Gdzie tu logika?
Młody auta jak auta, wszędzie są okazję.. badz dobrej mysli i przywież mi jakąś Hanie z vtec dohc
ma gti peugotowskie... silnik mocy ma duzo... kupe kasy w auto wlozyl mimo ze wyglada z zewnatrz jak szrot... ma sporo poprzerabiane... wydaje mi sie ze tu mniej chodzi o auto a wiecej o umiejetnosci...
...tego kolezke z 205 gti strasznie zjechali na forum peugeota 205. Nie potrafil powiedziec jakie przerobki mial zrobione w samochodzie. Podobno lakier tez mu zle polozyli w Polsce. Wg. mnie to mitoman i zapewne ma maks 130 KM z serii ale moze sie myle...