Auto: ropniak
Wysłany: Sro Lut 13, 2008 09:07
daniel napisał/a:
Rafi ja bym zaczął od sprawdzenia, gdzie są jeszcze wolne miejsca.
No ja już mam z głowy wyjscie.Coś wczoraj nabąknołem to odrazu było stwierdzenie,że bez dzieci nigdzie żona nie idzie .Skończyły się te kawalerskie czasy.
Ale innym może się jakaś podpowiedz przyda.
Rafi ja bym zaczął od sprawdzenia, gdzie są jeszcze wolne miejsca.
No ja już mam z głowy wyjscie.Coś wczoraj nabąknołem to odrazu było stwierdzenie,że bez dzieci nigdzie żona nie idzie .Skończyły się te kawalerskie czasy.
Ale innym może się jakaś podpowiedz przyda.
Auto: ropniak
Wysłany: Sro Lut 13, 2008 13:56
daniel napisał/a:
siwy napisał/a:
daniel, mądralo zobaczysz co to znaczy wyjsc bez dzieci GDZIEKOLWIEK cwaniaczku jeszcze pare miesiecy... hahahaha
a od czego są dziadkowie
jak są chęci to zawsze się coś wykombinuje
Najgorzej jak ktoś mysli w ten sposób,że samemu nie będzie sie bawic a dzieci będą w domu siedziały.Ale cóż jest powiedzenie " Jak sobie pościelesz,tak się wyśpisz"
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Sro Lut 13, 2008 14:01
daniel napisał/a:
siwy napisał/a:
daniel, mądralo zobaczysz co to znaczy wyjsc bez dzieci GDZIEKOLWIEK cwaniaczku jeszcze pare miesiecy... hahahaha
a od czego są dziadkowie
jak są chęci to zawsze się coś wykombinuje
ta, szczegolnie jak Twoje maluchy nie beda jadly tych chujowych mlek z butelki a beda chcialy tylko cycka, to co Lena zostawi mleczarnie w domu i wyjdzie?
Ty chyba tak nie do konca zdajesz sobie sprawe z tego co mowisz a bedziesz mial wszystko podwojnie
aczkolwiek zycze Ci tego co sobie poplanowales z calego serca
dużo zależy od wieku dzieci
chociaż jutro z nami wybierają się znajomi, którzy mają dzieci jedno 4latka, a drugie pół roku, drudzy mają 5 letnie. I wszystko robimy top secret & surprise .
Pewnie jak byśmy się zdradzili z planami, to było by tysiac problemów
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Sro Lut 13, 2008 14:32
_Rafi_ napisał/a:
Tradycyjnie na tym forum,zamiast z tematem dawać pomysły to niepotrzebne dyskusje i kłótnie
ja tam kłótni w tym temacie nie widze, ale widze dyskusje o wyjsciu z Dziecmi, a dyskusja jest na temat i jak widac potrzebna - wkoncu pomysl na walentynki - wziac zone i dziecko(i)
ta, szczegolnie jak Twoje maluchy nie beda jadly tych chujowych mlek z butelki a beda chcialy tylko cycka, to co Lena zostawi mleczarnie w domu i wyjdzie?
jak sam wiesz dzieciaka powinno sie tak karmic ale nie dluzej niz rok...
a tak w temacie zostajac to mozna glowna atrakcje walentynek przeniesc na łikend tzn jakis wyjazd (np kazimierz czy naleczow) i spacerek chociaz zapowiadaja sniezek