Jak w temacie proszę podawać pomysły na prezent na walentynki dla kobiety(ale na poważnie bez jaj) i fajne miejsca w Lublinie na spędzenie miłego wieczoru-kolacja itp.
podobno w tym roku modne jest kupowanie pierscionków, co do milego wieczoru to chyba wyjechał bym za Lublin np do Kazimierza, zjadł bym kolacje i pospacerował.
1) zrob SAM ! jakis obiadzik/kolacje cos ciekawego nakryj ladnie do stolu, winko, swiece itp serwetki i takie tam Kwiaty na stole platki roz porozsypywane na obrusie:), nic jej nie mow wczesniej jak gdyby nigdy nic zapros ja do domu i sie bardzo milo zaskoczy:) jak to wszytko zobaczy + moze jakis maly prezecik czy cos hehe
2) naleczow/ kaziemierz moze tam obiad czy cos spacerek jak kusy pisal moze nocleg tam gdzies ? nawet
3) jakies spa naleczow moze itp
4) gdzies pojechac odpaczac na wies (cos wynajac) sami na 2 dni czy cos ?:)
Nie byłem tam w środku ale tak na Stacji Paliw kolacja-czy ja wiem???
za to ja byłem i jest dość ciekawie i podłoga na halunie jak idziesz to masz wrazenie ze jest rów w podłodze
Ja bym polecał Atrium na rynku dobre żarcie fajny klimat jak coś to moge ci nawet podać numer do rezerwacji stolika bo na walentynki niestety jest tam tłum
Dla mało wymagających kebab u turasa na klinie przy Nałęczowskiej, polecam zawijanego z baranim mięskiem i do tego herbatke po turecku Najlepszy kebab jakiego jadłem od dość długiego czasu, a mam na tym polu rozeznanie.
Dla mało wymagających kebab u turasa na klinie przy Nałęczowskiej, polecam zawijanego z baranim mięskiem i do tego herbatke po turecku Najlepszy kebab jakiego jadłem od dość długiego czasu, a mam na tym polu rozeznanie.