Hehe no coz i ja cos napisze 1 dzien tor w sumie spoko fajna proba każdy widzi jak jechac itd. My z bolgim 1 probe przejechaliśmy w sumie prawidłowo chociaż nie dojechaliśmy do mety i stracilismy ze 2 sek nastepnie kolejna proba i pomysl hehe jedziemy z jakas muzyka hehe w sumie dlugo nie słuchaliśmy jej bo pod koniec szutru odpadl wydech hehehehe i podobno masa iskier za nami była gdyby ktos to miał na focie lub filmie to poprosze na email kolejne proby to w sumie zabawa kilka niepotrzebnych bokow zly tor jazdy itp. Ale bardzo fajnie się jechalo prawdziwe ściganie zaczyna się w chelmie niestety nie dla nas…. rano docieramy do Chełma (pozdrawiamy kierowce busa któremu pobudziliśmy pasażerów hehehe ) Hehe po sobocie nie naprawialiśmy wydechu … tylko dosłownie zdrutowaliśmy i na zapoznaniu w chelmie oberwal się ponownie ale przy kolektorze… jazdy niestety nie było ;/ na szczescie na probie był właściciel salonu fiata mój sponsor za czasow seja otworzyl serwis wbiliśmy się na podnośnik podwizalismy wydech i telefon do naszego kolegi Grzesia czy da rade to pospawac Grzecho organizuje pomoc i cisniemy to naprawic udaje się ( podziękowania dla Taty Grzeska) z lekkim poślizgiem ale docieramy do zawadowki
1 proba jedzie się fajnie czas chyba w pierwszej 5
2 proba kurde ale sliski lasek heheh
3 proba ( moja ulubiona ) za wolno ale czas wmiare dobry
W sumie bez wiekszych bledow chwilami było grubo chwilami jak ciota niestety w 106 bardzo przeszkadza abs przez który bardzo duzo traci się na hamowaniach ;/ także abs zrobi wypad i być może pociśniemy dalej z bolgim aaaa i pozdro dla mojego pilota który 1 piwo otworzyl dopiero po poludniu hehehe
a wlasnie... tradycyjnie zawadówka zebrala swoje żniwo ;/ ale to norma na kazdym kjsie wiec szykowac auta i dalej ognia
_________________ Nie, nie, prędkość była OK... tylko zakręt trochę za ciasny.
"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce "
Ostatnio zmieniony przez polll6 Nie Paź 21, 2007 19:42, w całości zmieniany 1 raz
Chwalą sie w WRC że w 20 min skrzynie zmieniają... a tu raptem Jusiaki wymienili w 25 ale 15 min jej szukali <mrgreen>
pozdrowienia dla tych co dojechali i nie dojechali do mety... a jeszcze bym zapomniał wielkie pozdro dla kolesi z białej festy (ex-bud) super auto <rotfl> bez kitu!!
Ostatnio zmieniony przez koval Nie Paź 21, 2007 19:52, w całości zmieniany 1 raz
...witam. było naprawde zajebiscie. nie obylo sie bez przygod, ale do mety dotarlismy na 3 w generalce. browo pollonez....gratulacje dla jacka i spawosa za zacekłą walke do ostatniej proby.....dzieki Prezes za udana impreze
Dla mnie jest czterech bohaterów tej imprezy:
- pierwszym Brook bowiem teraz już bez cienia wątpliwości mogę powiedzieć, że w KJSach na Lubelszczyźnie jest to najlepsza dziewczyna w trzecim tysiącleciu!!!;
- drugim i trzecim Jack i Spawos (oczywiście z pilotami!!), którzy stworzyli naprawdę thrillerowe widowisko i zostawili konkurentów pół minuty z tyłu;
- czwartym jest kot, który na CH Wschód podobno długo uciekał i uciekł przed rozpędzonym lanosem!
Wielkie podziękowania dla skromnej ilościowo, ale sprawnej i fachowej obsługi imprezy oraz dla Stanisława Mościckiego - przewodniczącego Rady Miasta Chełm, z którym jak zapowiedział spotkamy się jeszcze nie raz!!
Jak tak sobie czytam te relacje i patrze na wyniki, to mnie az ssie w zołądku, ze mnie tam nie było :] Nic to. Gratulacje dla zwyciezców generalki no i szczególnie mojej klasy I - pozdrowienia!
_________________ - www.banymotorsport.pl -
profesjonalne przygotowanie samochodów do sportu