No ale miało być poważne pytanie a nie pytanie retoryczne, poważne pytanie to czy wypada zabrać ze sobą kiełbachę czy nie? Z góry wiem, że do białej nie bedzie mi się chciało o pustym brzuchu jechać
WIELKIE WIELKIE WIELKIE gratulacje dla zwycięzców. Paweł i Piotrek trzymali nas w napięciu do ostatniego przejazdu, a i tak Wiktor ich pogodził - gratki
_________________ I COULD HAVE BEEN A HERO
BUT I'M GOING TO BE A LEGEND
WIELKIE WIELKIE WIELKIE gratulacje dla zwycięzców. Paweł i Piotrek trzymali nas w napięciu do ostatniego przejazdu, a i tak Wiktor ich pogodził - gratki
Stawiałem na Pawła, ale wygrał lepszy! Gratulacje dla Piotrka. ....i podziękowanie dla Grabossa że ogarnął ten bałagan. Jednak zgodnie z numerami jest szybciej i łatwiej dojechać na start!
[ Dodano: 2011-12-05, 07:28 ]
Ale smutne jest to że jeden z naprawdę fajnych i porządnych kierowców poszedł na łatwiznę i kupił....inne auto.
_________________ Przekupki w Neapolu krzyczą - Synu, to nie Fiat, to Abarth na Boga!