druga sparwa z tego co wiem to majudj mieszka spory kawałek od lbn jesli sie myle to mnie poprawcie czy w jego okolicy nie ma zadnego warsztatu ze az do Satcha przyjechał ?
Auto: Audi A4 1.9TDI
Skąd: Ponikwoda Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Maj 2009 Posty: 109
Wysłany: Pon Sty 17, 2011 22:05
Alwaro Rodrigez, ja znam dobrze Pawła i znam jego wersję. majuDJ był przy wymianie i sam chciał zabrać alternator. Doskonale wiedział jakie będą koszty już przed naprawą.
Alwaro Rodrigez, ja znam dobrze Pawła i znam jego wersję. majuDJ był przy wymianie i sam chciał zabrać alternator. Doskonale wiedział jakie będą koszty już przed naprawą.
no ja tez dobrze Stacha znam druga kwestia po co pisał ze z Gelem sie nie odzywa Stacho czy to ze im interesy nie wyszły swiadczy o nim ze jest oszustem czy nie i czy miało to wpływ na naprawe tego alternatora ?? po co pisze takie rzeczy
Czy tobie by pasowało auto zabrać z rozebranym pasem i alternatorem na ziemi ?
Kto mu obiecywał kokosy ?? jak został odesłany do Pawła właśnienie przez Klubowiczów !
A to ze sobie sprawdził gdzie indziej jaki jest koszt, rozebrania pasa przedniego to nie wolno ? przecież tam sie nie umawiał. Jaki jest powód zeby nie dostać gwarancji ? paragonu ? faktury ? Paweł przyjmował auto do roboty to dlaczego oddala jego dziewczyna ? i jeszcze go Broniła względem pomówień ? Chcesz powiedzieć ze podczas transportu z Puław dobry altek sie uszkodził jak był sprawdzony ? Jak chcesz udowodnić ze altek był dobry ??
A: panie ale altek dzialał !
B; ale nie działa
A: ale był sprawdzany
B:ale nie działa
Wysłany: Pon Sty 17, 2011 22:09
Koleś poprostu myślał, że ktoś mu zrobi to za darmo lub za 50zł... Tak narzeka teraz, że drogo to dlaczego wcześniej nic nie powiedział? Dostał od Pawła przed naprawą szacunkowy kosztorys i doskonale wiedział za co ile zapłacił. Teraz nagle odstawia takie numery bo coś mu nie pasuje.
Czy tobie by pasowało auto zabrać z rozebranym pasem i alternatorem na ziemi ?
Kto mu obiecywał kokosy ?? jak został odesłany do Pawła właśnienie przez Klubowiczów !
A to ze sobie sprawdził gdzie indziej jaki jest koszt, rozebrania pasa przedniego to nie wolno ? przecież tam sie nie umawiał. Jaki jest powód zeby nie dostać gwarancji ? paragonu ? faktury ? Paweł przyjmował auto do roboty to dlaczego oddala jego dziewczyna ? i jeszcze go Broniła względem pomówień ? Chcesz powiedzieć ze podczas transportu z Puław dobry altek sie uszkodził jak był sprawdzony ? Jak chcesz udowodnić ze altek był dobry ??
A: panie ale altek dzialał !
B; ale nie działa
A: ale był sprawdzany
B:ale nie działa
pierwsza sparwa jak jade gdzieś cos naparwiac to mniej wiecej wiem ile co kosztuje by być przygotowanym na koszty jak mi cena nie pasi to jade gdzie indziej tam gdzie mi pasi
Wysłany: Pon Sty 17, 2011 22:15
Alwaro Rodrigez napisał/a:
pierwsza sparwa jak jade gdzieś cos naparwiac to mniej wiecej wiem ile co kosztuje by być przygotowanym na koszty jak mi cena nie pasi to jade gdzie indziej tam gdzie mi pasi
Dokładnie. To kolega majuDJ jak wstawi samochód na wymianę np. rozrządu do Danelczyka i będzie myślał, że zapłaci 1000zł a wezmą 3000zł to też będzie tak wypisywał?? Uważam, że koleś jest niepoważny i nie zmienię zdania. Zresztą chyba nie tylko ja.
Dokładnie. To kolega majuDJ jak wstawi samochód na wymianę np. rozrządu do Danelczyka i będzie myślał, że zapłaci 1000zł a wezmą 3000zł to też będzie tak wypisywał?? Uważam, że koleś jest niepoważny i nie zmienię zdania. Zresztą chyba nie tylko ja.
tam dostanie fakturkę i bedzie wiedzial co było zrobione i za ile i na jako okres czasu jest gwarancja, przede wszystkim
[ Dodano: Pon Sty 17, 2011 22:18 ] Ja mówię zastanowię się. Miałem brać regeneracja ale na drugi dzień zrobiło się z 200zł już 350zł ( za regeneracje mojego).
150zł za leżakowanie ?
[ Dodano: Pon Sty 17, 2011 22:25 ]
Cytat:
Z klubu?? Chyba bardziej użytkownik forum niż kolega z klubu. Kolegów i koleżanki z klubu to się zna, a tego magika to na oczy nigdy nie widziałem.. Dlatego to jedynie jest użytkownik forum, a nie kolega z klubu. Poza tym kolegów się tak nie załatwia tylko się z nimi rozmawia.
z całym szacunkiem ale jeśli u was tak jest to sorry, ale nie chciał bym byś w waszej piaskownicy jeśli tak doradzacie komuś, wypierając sie tym i traktując go na niższym szczeblu, bo nie miał okazji przyjechać i pogadać zeby wpaść wam w oko i byś dumnym ze jest juz kolegą i klubowiczem a nie zwyklym szarym userem
Wysłany: Pon Sty 17, 2011 22:27
Tą wycenę zrobił człowiek z bosh bendiks. maju doskonale o tym wiedział. Mimo, że nie dostał faktury wiedział za co ile zapłacił. Wiedział, że koszty będą takie jeszcze przed rozebraniem auta. Jeżeli mu nie pasowało dlaczego się nie zabrał i nie pojechał gdzie indziej?
Wysłany: Pon Sty 17, 2011 22:30
adas1987 napisał/a:
wypierając sie tym i traktując go na niższym szczeblu
Nikt się nikogo nie wypiera, a poza tym to jak byś traktował osobę, która mówi Ci, że wszytko jest ok itp a następnego dnia czytasz teskty na forum, że jesteś złodziejem??
[ Dodano: Pon Sty 17, 2011 22:31 ]
Paweł ma uznanie w klubie dlatego, że już niejednej osobie pomógł. Mimo, że nie dał faktury to powiedział za co ile i maju sie zgodził na to więc dlaczego teraz ma taki problem??