FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: johny
Czw Lip 18, 2013 17:46
5. runda RallySprint - KULKA
Autor Wiadomość
Zelazko 
znawca

Wysłany: Wto Kwi 28, 2009 20:39   

Irek napisał/a:
Wielkie podziekowania dla Roberta za szkole jazdy po torze

Podpisuje się pod tym obiema rękami :) . Dzięki Tobie otworzyłem oczy na parę spraw także myśle, że będzie lepiej. Mam nadzieję, że na Miedziance też nie odmowisz pomocy :P .

Co do zawodów to cóż... Niby z jednej strony dobrze, że jest ktoś kto pilnuje tego żeby zawodnicy przestrzegali przepisów, ale z drugiej strony mam nadzieję, że w końcu doczekam czasów kiedy zawody sie zaczynają o godzinie podanej w informatorze. Bo z jednej strony to rozumiem, że mogą wyniknąć pewne opóźnienia, ale jestem ciekaw czy gdybym to ja przyjechał 0,5h po odprawie to mógłbym wystartować? To tylko taka moja mała uwaga ;)
Druga kwestia to drifterzy. Moim zdaniem powinni być chwaleni za to, że chcą podnosić swoje umiejętności w bezpiecznym miejscu, a nie dziko gdzieś na jakimś rondzie. Jeżeli jest problem z blokowaniem to można ich po prostu puszczać na końcu w większych odstępach czasu. A skąd brać dodatkowy czas? Może trzeba zrobić krótsze zapoznanie?

Ale żeby nie było, że tylko narzekam to dziękuje bardzo organizatorom za przygotowanie pojeżdżawki dzięki której mogłem fajnie spędzić niedzielne popołudnie <spoko> . I do zobaczenia następnym razem

kielbas 
Nowiciusz ;>
MK TEAM

Wysłany: Sro Kwi 29, 2009 08:25   

Kiedy można sie spodziewać wyników ??

Sylwek 
Widać, że się stara
Sylwek

Wysłany: Czw Kwi 30, 2009 10:07   

Kolego Kicek!!

Widzę że do tej pory nie rozumiesz za co dostałeś ten OPIERDOL, skoro się pytasz co było nie tak w twoim zachowaniu.
Postaram się jasno wyrazić bo nie dociera.
Możesz sobie jechać próbę driftem, możesz ją również przejechać tyłem, albo na dwóch kołach - po prostu JAK CHCESZ, h... mi do tego, tylko nie PRZESZKADZAJ innym zawodnikom do h... wafla.
Skoro dojeżdżając do ostatniego zakrętu nie opanowałeś bryki i cię obróciło to zawróć normalnie i zjedz z toru aby auto jadące za Tobą mogło bez problemu zakończyć przejazd-a nie PALISZ GUMY - jak pod wiejską remizą,KĄSASZ BRYŁKĘ O CO KAMAN?
Ps:
Nie znam kolegi jeżdżącego nissanem bez zderzaka z przodu, jak zobaczył że go doganiam to zjechał na wewnętrzną więc mogłem go spokojnie wyminąć bez straty czasu, potrafił się zachować, Dzięki mu za to. Weź przykład z innych i zachowuj się jak trzeba, nie jesteś pępkiem świata.
Swoim zachowaniem udowadniasz że masz wszystkich uczestników głęboko w pupci, bo co tam, najwyżej sobie powtórzy.
Kończąc. Wyciągnij wnioski i nie bij piany na forum.

KAMIL LBN 
Widać, że się stara

Wysłany: Czw Kwi 30, 2009 11:34   

Sylwek napisał/a:
tylko nie PRZESZKADZAJ innym zawodnikom do h... wafla

przestań tak pisać bo aż sie niedobrze robi...
Sylwek napisał/a:
Możesz sobie jechać próbę driftem, możesz ją również przejechać tyłem, albo na dwóch kołach - po prostu JAK CHCESZ

i tak będzie,więc sie niespinaj bo popuścisz.
Sylwek napisał/a:
nie jesteś pępkiem świata

ty tym bardziej.napewno zdarzyło ci sie kiedyś zespinować i niesądze zeby ktoś miał do ciebie o to jakieś pretensje.

kicek6 
Widać, że się stara

Wysłany: Pią Maj 01, 2009 00:10   

Kolego Kicek!!

Widzę że do tej pory nie rozumiesz za co dostałeś ten OPIERDOL, skoro się pytasz co było nie tak w twoim zachowaniu.
Możesz sobie jechać próbę driftem, możesz ją również przejechać tyłem, albo na dwóch kołach - po prostu JAK CHCESZ, h... mi do tego, tylko nie PRZESZKADZAJ innym zawodnikom do h... wafla.
Skoro dojeżdżając do ostatniego zakrętu nie opanowałeś bryki i cię obróciło to zawróć normalnie i zjedz z toru aby auto jadące za Tobą mogło bez problemu zakończyć przejazd-a nie PALISZ GUMY - jak pod wiejską remizą,KĄSASZ BRYŁKĘ O CO KAMAN?
Ps:
Nie znam kolegi jeżdżącego nissanem bez zderzaka z przodu, jak zobaczył że go doganiam to zjechał na wewnętrzną więc mogłem go spokojnie wyminąć bez straty czasu, potrafił się zachować, Dzięki mu za to. Weź przykład z innych i zachowuj się jak trzeba, nie jesteś pępkiem świata.
Swoim zachowaniem udowadniasz że masz wszystkich uczestników głęboko w pupci, bo co tam, najwyżej sobie powtórzy.

nie napinaj sie z bardzo bo temat został rozwiązany... <spi>

Sylwek napisał/a:

Widzę że jak narazie to Ty bijesz piane.... <spoko> gratuluje <spoko>

p.s jak masz jakieś inne problemy/pretensje, napisz PW, tyle... :]

robertMK 
Specjalista

Auto: RWD
Wysłany: Pon Maj 04, 2009 12:29   

Zelazko, nie przerabiaj swojej kupuj juz gotowe :)PPPP ;)

http://forum.rajdowiec.pl/viewtopic.php?t=1574

WARIAT200sx 
Nowiciusz ;>
nismo

Wysłany: Czw Maj 07, 2009 22:33   

Sylwek napisał/a:
Kolego Kicek!!

Ps:
Nie znam kolegi jeżdżącego nissanem bez zderzaka z przodu, jak zobaczył że go doganiam to zjechał na wewnętrzną więc mogłem go spokojnie wyminąć bez straty czasu,potrafił się zachować, Dzięki mu za to. Weź przykład z innych i zachowuj się jak trzeba, nie jesteś pępkiem świata.

Witam wszystkich, tak tak to ja z NISSAN'a bez zderzaka, mówiąc krótko: moim zdanie, wiedząc, że starty są na czas, a ja nie jadę czasówki tylko chce potrenować latanie bokiem, bo na torze jest bezpieczniej napewno niż w mieście to widząc samochód dojeżdżający mnie to wypadało by kulturalnie zjechać (niech jedzie) ja i tak nie muszę się gonić do mety bo po co... Ogólnie chce powiedzieć, że na torze też trzeba wykazać troche kultury bo inaczej napier..... na Ciebie i po co, a ja dostałem GRATKI z czego bardzo się cieszę i dzięki bardzo za to, że zauważyłeś mnie i napisałeś tutaj... PZDR
Ostatnio zmieniony przez WARIAT200sx Czw Maj 07, 2009 22:35, w całości zmieniany 2 razy  

pilachgt6 
prawdziwy tuner

Wysłany: Pią Maj 08, 2009 01:02   

moim zdaniem przepuszczanie nic nei da bo sa fotokomorki i jak przepuscisz jadacego za toba, to on zastopuje czas nei sobie tylko tobie

gregMK 
Widać, że się stara

Wysłany: Pią Maj 08, 2009 10:03   

that's right :)

mikae 
prawdziwy tuner
ten zły

Auto: czarny mietek
Wysłany: Pią Maj 08, 2009 10:31   

pilachgt, to jest do ogarnięcia wystarczy, że podejdziesz i powiedz o tym, że wyprzedziłeś kogoś i masz nr taki a taki... i wtedy od razu da się to skorygować

"Zbuduj swoją stronę www w 30 minut!"

Piszę poprawnie po polsku
.

Odpowiedz do tematu