Nie wiedziałem i nie wiem dalej, co dokładnie było wymieniono i pewnie się nie dowiem. Więc słucham. Po cenie 350zł sugeruje ze było wszystko wymienione co dało się wymienić. Tylko czy akurat na serio tak nagle wszystko padło???
majuDJ, proszę cię
Również znam wersję Pawła i nie jest ta kolorowa jak wersja maju...
adas1987, przecież Paweł chciał mu dać fakturkę i gwarancję i wcale się z tym nie chował tylko tego dnia nie był w stanie wypisać wszystkiego
Paweł jest zszokowany i wkurw. i nie sadze żeby się odezwał i stara się skontaktować w tym maju, ale ten go Olewa i nie odbiera telefonu. Usługa kosztowała 600zł - 250 robota i 350 regeneracja.Ten warsztat jest od X lat a On oczernił Pawła, firmę, i wszystko co z nim związane razem z LKaudi bez jakikolwiek dowodów - tylko niezadowolenie marudera..to jest niepoważne..
Ostatnio zmieniony przez marcino Pon Sty 17, 2011 22:34, w całości zmieniany 1 raz
Auto: Audi A4 1.9TDI
Skąd: Ponikwoda Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Maj 2009 Posty: 109
Wysłany: Pon Sty 17, 2011 22:33
majuDJ, dlaczego nie chcesz pogadać o tym z osobą, która się tym zajmowała? Przecież Paweł nie gryzie. Zadzwoń do niego lub pojedź i przecież wszystko da się wyjaśnić tylko trzeba chcieć.
aki jest powód zeby nie dostać gwarancji ? paragonu ? faktury ?
kochany maju napisał, że nie dostanie.. to jest jego wersja.. mam wiadomości pw, rozmawiał ze mną osobiście i powiedziałam mu ja jaki i paweł, że gwarancję na alternator na rok dostanie, ale nie dziś bo nie ma właściciela z powodu choroby i Paweł nie jest uprawniony do wystawiania sam tego, zresztą nie było też laptopa na którym miedzy innymi jest program do faktur .. powiedziałm mu, że najdalej w poniedziałek dostanie ta powalony>>ą gwarancję a teraz pisze że nic nie dostał Sam powiedział, że nie ma problemu, bo mimo, że nie jest stąd to się tu uczy i jeszcze dwa lata w lublinie gościł będzie.. słowa pana maju - dosłownie .. teraz nagle afera, że ktoś mu coś nie dał.. chyba d...y .....
adas1987 napisał/a:
600zl MAX a 800zł to troszke inaczej chyba prawda ?
cenę znał.. od początku do końca, paweł zawsze mówi, cena od - do .. i niech nie pisze, że 800zł .. bo mie g...o obchodzi jego wadliwy alternator, ktory był zakładany przy nim i od razu nie działał
adas1987, widze nie znasz syt a najwięcej masz do powiedzenia..
skoro pan maju przez 3 czy 4 dni sam nie wiedział co robić z tym alternatorem niech nie ma pretensji.. a najlepiej wszystko zrzucić na pawła nie? bo tak najlepiej.. a pozniej nawet nie odebrac telefonu od nikogo.. ja dzwoniłam, pawel dzwonil i z tego co wiem kilka innych ludzi i co? i nic.. boisz sie ze Cie reka sprawiedliwosci dosiegnie przez sluchawke? czy co? odbierz ten j...y telefon i sie umów, na konfrontację, z pawlem, paputem, ze mna, z jakims dowolnym elektromechanikiem.. i powiedz to w twarz, ze masz jakies ale.. sory ale nie masz nic, ani racji ani jaj zeby od dziewczyny sie bac telefonu odebrac? wesz od razu przes sluchawkę cie zjem .. nie masz jaj, tyle Ci powiem.. po drugiej stronie komputera to ja moge napisac ze mam rózowego slonia na łańcuszku i r8 w garazu. .. przyjedz i powiedz to mi w twarz jesli masz jaja i troche honoru ..
zrobiles nie tyle co z pawla ale z calego warsztatu nie powiem co.. juz Ci mowilam ze znajda sie na to paragrafy i nie zdziw sie jak sam wlasciciel Cie pozwie, bo zna juz sprawe.. znieslawiles nie tyle co pawla ale wlasciciela warsztatu.. wiec sie zastanów zanim cokolwiek jeszcze powiesz.. masz zal o to ze pawel powiedzial Ci ze nie zrobitego dnia tego twojego j..o samochodu?? a ty czy tak czy tak przyjechales? o to masz zal.. sory ale jak sie 3 czy 4 dni rozmyslasz i namyslasz to pawel nie bedzie czekal tylko na ciebie czy laskawie dzis sie na cos zdecydujesz.. odwozil ze 3 razy do elektromechanika twoj j..y alternator, bo raz dzwoniles ze robimy raz ze nie.. mial w huk innej roboty i robil wszystko na bieżąco..
nie wiem kto Cie naslal, kto ci zaplkacil.. bo na to wyglada, chyba ze ty jestes taki poj...y .. mialam sie nie odzywac w tym temacie ale dosc tego, ile mozna sluchac?
dopoki nie odbierzesz telefonu, nie zrobisz konfrontacji mozesz sobie pisac i pisac az ci sie usra.. dla mnie nie masz jaj i jestes frajer .. tyle w tym temacie
_________________ "Twój samochód jest wtedy wystarczająco szybki,gdy stojąc rankiem przed nim,boisz się go otworzyć"
A ma? michaś? powiedz szczerze.. ktos kto pisze po drugiej str kompa, oczernia wszystko i wszystkich (caly warsztat, nie tylko pawła), a nie odbiera telefonu? nawet od dziewczyny? nosz kur... sie pytam to kto tu ma jaja? Ja czy pan maju? Ja moge i za 2 minuty sie spotkac i pogadac twarza w twarz, sam na sam.. a pan maju telefonu od dziewczyny nie odbierze nawet .. no sorry.. mozecie mnie zbanowac, wywalic z tego forum za to co pisze, wali mnie to!! Nie pozwole zeby ktos pisal takie rzeczy .. ktos kto sie loguje jak napisal chyba marcino na forach mercedesa, na forach o paliwach i pisze to samo wszedzie.. napisz jeszcze na forum dla ginekologów..
pytam maju kto i ile zaplkacil Ci za to? hmm ? powiedz moze dam ci wiecej zebys sie odp...lił
[ Dodano: Pon Sty 17, 2011 22:49 ]
adas1987 napisał/a:
nie masz
w słonia nie uwierzysz ale w r8 owszem .. hahaha
_________________ "Twój samochód jest wtedy wystarczająco szybki,gdy stojąc rankiem przed nim,boisz się go otworzyć"
Auto: Audi A4 1.9TDI
Skąd: Ponikwoda Pomógł: 1 raz Dołączył: 01 Maj 2009 Posty: 109
Wysłany: Pon Sty 17, 2011 22:49
Czekamy teraz na odpowiedź majuDJ. Powinieneś kolego przprosić Pawła a przedewszystkim właściciela warszatu jeżeli nie chcesz żeby tamten narobił Ci koło du.y. Przesadziłeś i to bardzo. Takie interesy się załatwia polubownie, a jeżeli nie idzie się dogadać to wtedy mozna walczyć o swoje, ale bez takich numerów. Znajdź w sobie trochę odwagi żeby pogadać o tym w cztery oczy i wszystko wyjaśnić.
[ Dodano: Pon Sty 17, 2011 22:53 ]
Ewelinko Ty masz największe jaja z nas wszystkich Wcale się nie dziwię, że koleś nie chce odebrać telefonu bo przez telefon by strzała dostał A skoro mu ktoś zapłacił to niech się przyzna do tego. Zapłacimy więcej
Auto: ropniak
Skąd: LSM Pomógł: 4 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 964
Wysłany: Pon Sty 17, 2011 23:03
Michał78911987 ile bierzesz za obronę na sprawie ? Mam sprawę w piątek ,może wystąpisz jako obrońca?Widze nudzi Ci się chyba ,albo dobrą stawkę dostałeś za wstawiennictwo,bo można raz cos napisać ,ale co chwile w kółko to samo,że ktoś znał cene itp,itp,itp. (9postów tylko na dwóch ostatnich stronach ) Zapraszam na piątek 9.30
jakbys nie wiedzial temat nie dotyczy ciebie tylko innej sprawy.. ja z toba teraz prywatnej jadki prowadzic nie bede na forum, chcesz, to zadzwon pogadamy.. ja do Ciebie nie pisalam, nie pisz ty do mnie..